Tüdőszűrés előtt ha megiszok 1 l tejet akkor nem látszik a dohányzás a tüdőmön?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és anyám megtalált a kabátzsebemben egy doboz cigit, amiért elakar vinni tüdőszűrésre, hogy megtudja mennyit dohányoztam eddig. És azt hallottam, hogyha megiszunk tüdőszűrés előtt egy liter tejet, nem látszik meg a tüdőmön. Ez igaz? Miért?2015. ápr. 8. 10:33
1/11 anonim válasza:
ezt még nem hallottam:)Szerintem anyukád csak Rád akar ijeszteni,de igaza van nem kellene dohányoznod!
2/11 anonim válasza:
Ez hatalmas hülyeség!
A tüdőszűrés nem tudja kimutatni hogy dohányzol vagy sem. Csak az eltéréseket károkat amiket a dohányzás okoz(hat),mert ugye ott van a passzív dohányzás.
3/11 klopusz válasza:
Hogy jön a gyomor a tüdőhöz? Egyszerűen nem értem, bocs.
4/11 anonim válasza:
Csak akkor igaz ez, ha a tejet nem lenyeled, hanem leslukkolod!
Ha viszont 1 liter tej kerül a tüdődbe, nem a dohányzás ártalmaitól kell félned!
5/11 anonim válasza:
Nagyon buta vagy 15 éves létedre,bezzeg bagózni van eszed. Nem riogatni kellene téged,hanem jól felpofozni,amiért máris elkezdtél zülleni. Meg fogod érdemelni,ha valami bajod lesz a bagótól! Persze most még vered a melled,hogy persze-persze...
6/11 anonim válasza:
Ha olyan kivételes a szervezeted, hogy a gyomrod helyett a tüdődbe kerül a tej, akkor jól hallottad....
7/11 anonim válasza:
ne tejet igyál a rtg előtt, hanem a cigizést hagyjad abba. Mindkettő hatalmas baromság, egyiknek sincsen semmi értelme.
8/11 anonim válasza:
Legegyszerűbb ha nem gyújtasz rá.
9/11 anonim válasza:
+ a tüdőröntgen is hatalmas baromság, nagy sugárzás fölöslegesen egy fejlődő szervezetnek.
ne dohányozz, és ne röntgeneztesd magad.
10/11 anonim válasza:
Nem tudom mi van ezen olyan furcsa, én is letüdőzöm a tejet, meg a rántott csirkét is. A dohányt viszont análisan fogyasztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!