Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tüdőszűrés előtt ha megiszok...

Tüdőszűrés előtt ha megiszok 1 l tejet akkor nem látszik a dohányzás a tüdőmön?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és anyám megtalált a kabátzsebemben egy doboz cigit, amiért elakar vinni tüdőszűrésre, hogy megtudja mennyit dohányoztam eddig. És azt hallottam, hogyha megiszunk tüdőszűrés előtt egy liter tejet, nem látszik meg a tüdőmön. Ez igaz? Miért?

2015. ápr. 8. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezt még nem hallottam:)Szerintem anyukád csak Rád akar ijeszteni,de igaza van nem kellene dohányoznod!
2015. ápr. 8. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez hatalmas hülyeség!

A tüdőszűrés nem tudja kimutatni hogy dohányzol vagy sem. Csak az eltéréseket károkat amiket a dohányzás okoz(hat),mert ugye ott van a passzív dohányzás.

3/11 klopusz ***** válasza:
100%
Hogy jön a gyomor a tüdőhöz? Egyszerűen nem értem, bocs.
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Csak akkor igaz ez, ha a tejet nem lenyeled, hanem leslukkolod!

Ha viszont 1 liter tej kerül a tüdődbe, nem a dohányzás ártalmaitól kell félned!

2015. ápr. 8. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon buta vagy 15 éves létedre,bezzeg bagózni van eszed. Nem riogatni kellene téged,hanem jól felpofozni,amiért máris elkezdtél zülleni. Meg fogod érdemelni,ha valami bajod lesz a bagótól! Persze most még vered a melled,hogy persze-persze...
2015. ápr. 8. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Ha olyan kivételes a szervezeted, hogy a gyomrod helyett a tüdődbe kerül a tej, akkor jól hallottad....
2015. ápr. 8. 11:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ne tejet igyál a rtg előtt, hanem a cigizést hagyjad abba. Mindkettő hatalmas baromság, egyiknek sincsen semmi értelme.
2015. ápr. 8. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha nem gyújtasz rá.
2015. ápr. 8. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
46%

+ a tüdőröntgen is hatalmas baromság, nagy sugárzás fölöslegesen egy fejlődő szervezetnek.

ne dohányozz, és ne röntgeneztesd magad.

2015. ápr. 8. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi van ezen olyan furcsa, én is letüdőzöm a tejet, meg a rántott csirkét is. A dohányt viszont análisan fogyasztom.
2015. ápr. 8. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!