Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy beszéljek el a fiammal?

Hogy beszéljek el a fiammal?

Figyelt kérdés
A 14 éves fiam ágya alatt egy cigis dobozt találtam, bontatlanul. Nem tudom, hogy mitévő legyek, kérlek adjatok tanácsokat. Köszönöm!
2015. ápr. 6. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
Egy jó cigi mellett könnyen megy a beszélgetés!
2015. ápr. 6. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát mondd azt, hogy ha rá akar gyújtani, akkor tegye meg előtted. Tegye meg egyszer, szippantson bele, és aztán értékelje az érzést. Valószínű, hogy nem fog ízleni neki. Nos, akkor el lehetne mondani, hogy nem attól lesz férfi, ha füstöl a szájában egy bűzbomba. De ne támadd le. Akkor biztosan fogja szívni, de titokban. Gondolom, nem ezt szeretnéd.
2015. ápr. 6. 22:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Felébresztettem, és azt mondta, hogy egy ember adta, hogy próbálja ki, ő meg el akarta mondani nekem, csak későn értem haza...
2015. ápr. 6. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:

a legfontosabb, hogy ne tamadd le, ne vadaskodj semmivel, mert tenyleg lehet,hogy nem az ove, vagy hogy meg nem probalta ki, csak vasarolt egy dobozzal, esetleg talalta valahol es gondolta hogy majd valamikor kiprobalja.

nem szamonkeres, de : mit kerestel a fiad agya alatt, hogy megtalaltad ott a cigit? vagy csak kilatszott, hogy ott van? tenyleg nem bantasbol, csak ha valamit kerestel nala eleve es ugy talaltad meg, akkor lehet hogy o lesz merges rad, hogy miert kutakodsz nala

2015. ápr. 6. 22:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Későn értem haza, és láttam, hogy már alszik. Odamentem megsimogatni, és láttam, hogy el van tolódva az ágya, benéztem, és ott volt a cigi. De bevallotta, hogy haverjától kérte. Kértem, hogy menjünk ki, és szívjon el egyet velem, ha viszont nem, akkor meg ne lássak nála többet cigit. A nemet választotta. Hát ennyi.
2015. ápr. 6. 23:10
 6/10 anonim ***** válasza:
14 évesen azért nem voltam ilyen amatőr, gondosan elrejtettem a cigit az íróasztalom alatti üregbe. :D
2015. ápr. 7. 02:25
 7/10 Fehér_Gandalf válasza:
Mondd meg neki, hogy a szivarozás vagy a pipázás sokkal egészségesebb.
2015. ápr. 7. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha viszont továbbra is érzed rajta, vidd el valami tüdő/szív/érrendszer vizsgálatra és ha kiválóak az eredményei, akkor is beszéld meg az orvossal, hogy rossz adatokat mondjon, amik a dohányzás hatására jönnek létre, de letételével elmúlnak.

Én nem cigizek, de haverom emiatt tette le.

Napról napra.

Ennyi :)

Viszont neki, olyanon voltak az értékei, hogy látszott rajta, hogy tényleg dohányzik, de ha abbahagyja, akkor minden jó lesz. Te ugyan ezt meg tudod csinálni, ha szívja folyamatosan. De ne az elején.. Várd ki :)

2015. ápr. 7. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem van két nagy fiam.

Bevált taktika a következő.

Vegyél egy doboz erős cigit pl:piros hosszú marlboro szivas el belőle pár szálal,az után nem lesz nagyon kedve cigizni(egy időre).

2015. ápr. 8. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy szünet van... Egy kurv át is vigyél neki, meg egy üveg abszintot. Egészségére!
2015. ápr. 8. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!