Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit jelöl pontosan az "mAh"...

Mit jelöl pontosan az "mAh" az e-cigi akkumulátornál?

Figyelt kérdés

Csak annyit tesz hogy egy töltéssel meddig bírom szívni vagy vagy egyéb különbség is van egy 650mAh és egy 1100mAh-s akksi közt? (centiméterben mért méretkülönbséget leszámítva)

Illetve a patron ellenállásnál nem biztos hogy jól értelmezem az olvasottakat:

- 1,8 ohm több lötyit használ de nagyobb, sűrűbb gőz/füst

- 2,4 ohm kevesebb lötyi tehát gyengébb, kevesebb gőz/füst

Jó értem igaz?

2015. ápr. 4. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

mAh milli Amper óra...

hej azok a 6-os fizikaórák...

2015. ápr. 4. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
...és az áramerősség mérésére használatos mértékegység.
2015. ápr. 4. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Amit minden akkumulátoron jelent.
2015. ápr. 4. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2 es! fizika óra!

áramerősség mértékegysége az "Amper"

mAh az akkumulátor tárolóképességének a mértékegysége

2015. ápr. 4. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tehát akkor túl sok jelentősége nincs.

Most tervezem venni az első e-cigimet, és sok helyen olvastam hogy 1100 alatt nem érdemes venni, de akkor tényleg csak azt jelzi hogy többet bír egy töltéssel, teljesítményt nem befolyásol.

Ha nem ezen keresztül szeretnék a nap 24 órájában lélegezni akkor ez is jó igaz? :

[link]

2015. ápr. 4. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kics akksi,fél nap alatt lemerül,inkább Spinner 1 vagy 2- öt vegyél,kicsit drágább,de ezt 1 hónap után eldobod,én is ilyennel kezdtem! Spineren állitható a feszültség,sokkal jobb !
2015. ápr. 5. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
1100 mAh alá ne menj! Inkább nagyobbat vegyél! Még egy 650 mAh-s akku egy dual coilos (dupla fűtőszálas) patront nehézkesen hajt meg, addig egy 1100-as már elboldogul vele.Nagyobb akkuval jobban ki lehet használni a patron tulajdonságait.Illetve mivel többször kell tölteni a kisebb akkut, így az élettartalma is rövidebb lesz.
2015. ápr. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!