Milyen szivarkát/kis szivart lehet kapni dohány boltba mo-n?
Figyelt kérdés
ha lehet a kedvenceteket árával együtt írjátok :D
kb cigi méretűre gondolok
2015. márc. 30. 19:27
1/9 anonim válasza:
Elég sokfélét lehet kapni.
Szerintem, amik gyakoriak: Moods, Panter, Café&Crame, Villiger és ClubMaster.
Persze ezek csak márkák.
Ha jobban érdekel, nézz rá a szivaros.blog.hu-ra.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :D és kis szivarok közül márka? (ami akkora a cigi)
2015. márc. 30. 22:31
4/9 anonim válasza:
Sláger, Momentos, Silverado, Bond, Szofi, Multi, Fecske, Enter, Hungária, Ász, Maya, Hunor, Handelsgold, Villiger, Break, Djarum Spice Islands, Al Capone, Meharis, Cohiba, La Paz eddig ezeket láttam
5/9 A kérdező kommentje:
köszi és ezek közül melyik az ami a legnépszerűbb, és a legtöbb dohány boltban lehet kapni?
2015. márc. 31. 15:53
6/9 anonim válasza:
Moods a legnépszerübb szeritem, ha jóról van. De a dohányboltban biztos segítenek.
7/9 A kérdező kommentje:
és kis szivar márkák (little cigar-ra gondolok)? mint pl prime time, de ezt nem tudom hogy lehet e kapni mo-n. vmi hasonló?
2015. márc. 31. 20:49
8/9 anonim válasza:
Értem mit kérdezzel, igazából, amiket írtam, tehát szivarkák azok is ilyesmik, csak fajtától függően nincsen rajtuk szürő. Meg a szürő nincs ennyire elkülönítve.
9/9 A kérdező kommentje:
értem köszi a segítséget! ment a zöld :D
2015. márc. 31. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!