Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ez igaz vagy kamu?

Szerintetek ez igaz vagy kamu?

Figyelt kérdés
Ismerősöm azt állítja, hogy napi 4 doboz piros marlborót szívott 1 éven keresztül. (15/F) Nekem kicsit gyanúsan hangzik, szerintetek ez lehet igaz?
2010. febr. 17. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem igaz!Már régen nikotinmérgezést kapott volna.Ez kamu.Biztosan álmodta :)))
2010. febr. 17. 22:26
 2/17 anonim ***** válasza:
Elég sivár lehet, akár igaz, akár nem.
2010. febr. 17. 22:28
 3/17 anonim válasza:

Hát elég hihetetlenül hangzik. Egy dobozba mondjuk van 20 darab ( nem tudom, hogy mennyi van nem dohányoztam, nem dohányzok és nem is fogok ) -20*4 = 80- szóval 80 cigarettát szívott el naponta. Mondjuk 7perc alatt szív el egy szálat. -80*7=560- 560percet cigizik naponta, ami órába átszámolva majdnem 10 óra.

Levi

2010. febr. 17. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
A forintot, hogy mibe került azt kiszámoltad? Elég jól mehet neki.
2010. febr. 17. 23:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Én erős dohányos vagyok,de szerintem is túlzás ez.A piros Marlboro sztem az egyik legerősebb cigaretta,nekem 1 doboz után megfájdul a fejem tőle.DE!!!!!Nekem volt olyan kollégám(kamionos) aki saját elmondása szerint napi 8(!!!!!!)db cigarettát szívott el!Na és ez vajon igaz???Én meg ezen agyalok néha.De miért hazudna?Állítólag kb egész nap a szájában lógott a staub,sőt még éjjel is felkelt rágyújtani... Fene tudja.Ha úgy dohányzik mint Ford Fairlane,h 2 slukk után eldobja :)) akkor hihető.
2010. febr. 17. 23:16
 6/17 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok..a 8 db az 8 DOBOZT jelent...(állítólag).
2010. febr. 17. 23:18
 7/17 anonim ***** válasza:

hazudik.

4doboz naponta, az napi 2800Ft, ami egy hónapba 84000.

ha egy évig szívott, napi 4dobozzal, az azt jelenti, hogy abban az évben 1008000Ft-ot költött cigarettára.

ez szerinted elképzelhető?

2010. febr. 18. 00:02
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy kamu!Van olyan nap,hogy én is kibontom a harmadik dobozzal!Rossz szokásnál is lehet rosszabb! :( (Sajnos ez van ,ha az ember függő)
2010. febr. 18. 14:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) akkor tegyük fel, hogy félreértettem (pedig tisztán emlékszem rá, hogy 4-et mondott, de egye fene, nagyon hasonlóan hangzik a két szám:)) és "csak" napi 2 dobozzal szív.. ez már elképzelhető, ugye?
2010. febr. 18. 15:19
 10/17 anonim ***** válasza:

Piros marlboróból ez sem.

Ugyan már, ne higgy az ilyen csicska partidohányosoknak!!!

Megfullad a piros marcsától b*meg...: D

Bár én is azt szívom sokszor, de még fél dobozt sem.. Atom erős.

Majd pont 4 dobozt, és pont piros marlborót.: D

Ja, 4 dobozt az egyik legdrágább, a legerősebb fajta cigiből. Ez egy amatőr nagyképű *&@#>!? volt aki ezt mondta. A marlboró jutott eszébe, mert ez az egyik legnevesebb cigi, és bizonyára tudja, hogy a piros a legerősebb minden cigiből.

2010. febr. 18. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!