Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Bio -t vagy rendes fü -vet...

Bio -t vagy rendes fü -vet lehet inkább megtalálni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Illetve az LSD kb mennyire gyakori?

2015. márc. 26. 18:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
kösz tesó, igazad lehet, ment a zöld
2015. ápr. 1. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

8!

Minden egyes ilyen "megdöbbentő kutatás kimutatta, hogy a marihuána zombivá tesz" van egy "tudósok bebizonyították, hogy a marihuána tök ártalmatlan" cikk is, szóval erről ennyit. Azt lehet elmondani róla, hogy hosszútávon, nagy mennyiségben rontja a memóriát. Ez tény. Mint ahogy az is, hogy manapság a társadalom 50% fogyasztja. Gyakrabban-ritkábban, de fogyasztja. Nonszensz, hogy illegális.

2015. ápr. 2. 00:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi tesó, neked is ment a zöld pacsi
2015. ápr. 2. 07:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Én személy szerint e közül a három közül csak az lsd-t nem próbáltam, de lett volna rá lehetőségem. Van több olyan ismerősöm is akik benne vannak jobban ilyen körökben, és igaz, hogy nem túl gyakori, de be lehet szerezni az lsd-t is.
2015. ápr. 8. 15:09
 15/16 A kérdező kommentje:
köszke felpontoztalak
2015. ápr. 8. 17:38
 16/16 anonim válasza:

Szerintem inkább a kender van elterjedve.

LSD picit ritkább, de ez attól is függ hogy hol laksz, lehet az alföldön nehezen szerzed be egy kis falúban, Pesten meg megkapod 2 perc alatt..

2015. nov. 24. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!