Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigiben segítség? Vásárlás stb.

BlodDrunk kérdése:

E-cigiben segítség? Vásárlás stb.

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék áttérni az E-cigire,már napok ota olvasgatok róla meg miegymás.

Érdekelne,hogy pontosan mi az amit sűrűn kell rajta cserélni?és ezek milyen áru tételek?

Illetve milyen tipusu E-cigit vegyek ha eddig napi 1dobozzal szívtam?

Előre is megköszönném aki kicsit részletesebb leírást adna akár privátban vagy valami cikket linkelne konkrétan erről,hogy mi kell az üzembetartásához.

Szóval összegezve:Milyen E-cigit vegyek?milyen alkatrészeket kell időközben cserélni rajta és milyen gyakoriséggal,illetve mennyibe kerül ez ha napi 1doboz-t szívtam sima cigiből.

2015. márc. 23. 21:48
 1/3 anonim válasza:

Napi 1 dobozról váltottam e-cigire. 12-es erősségű nikotintartalmú dohány és gyümölcs izűt vegyitettem! Nekem ez bejött, utána már csak gyümiset használtam. 3 évig!

Neten nézegesd meg az üllői ut 390-es boltot! Ott a cuccokbol válogathatsz, elolvashatod, milyen készüléket evgyél. De ezt el kell döntened és a másikat lerakni! Ha váltani akarsz, csak igy lehet. Én 3 évig e-cigiztem, 2 havonta elszivtam 1 szál cigit, megerősitendő magamnak, hogy büdös rossz! Most 4 honapja enm is kellett az igazi, éééésssss....

48 órája vettem nikotinmenteset és nincs elvonási tünetem. Ilyet még ember nem látott! Komolyan, én sem hittem el, hogy egy idő után az e-cigitől is csömöröm lesz! Szóval hajrá! Ja én nem akartam leszokni, csak a büdit nem birtam, ezért váltottam! Aztán most ez van :)

2015. márc. 31. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szándékodat támogatom, egyben gratulálok!

(ha még aktuális) első lépésben itt tájékozódhatsz:

ecigiforum.hu Helpdesk - segítség kezdőknek menüpontban.

Jószándékú, profi szintű felhasználók és szakemberek adnak tanácsokat, kitűnő videokkal is.

Sok sikert!

2015. ápr. 12. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
az én e cigim az úgy néz ki, mint egy hagyományos cigiszál. barnás a szűrőrésze, vagyis az a porlasztója. azt cserélem ki hetente 1-2-3 szor. kávé és csoki ízben van ilyenem. kétnaponta feltöltöm az aksiját vagy 220-ról, vagy szivargyújtóról. ennyi az egész. a porlasztót 8-10 db-os kiszerelésben lehet kapni, már nem emlékszem hol vettem, talán még 1000 ft sincsen.
2016. febr. 10. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!