E-cigiben segítség? Vásárlás stb.
Szóval szeretnék áttérni az E-cigire,már napok ota olvasgatok róla meg miegymás.
Érdekelne,hogy pontosan mi az amit sűrűn kell rajta cserélni?és ezek milyen áru tételek?
Illetve milyen tipusu E-cigit vegyek ha eddig napi 1dobozzal szívtam?
Előre is megköszönném aki kicsit részletesebb leírást adna akár privátban vagy valami cikket linkelne konkrétan erről,hogy mi kell az üzembetartásához.
Szóval összegezve:Milyen E-cigit vegyek?milyen alkatrészeket kell időközben cserélni rajta és milyen gyakoriséggal,illetve mennyibe kerül ez ha napi 1doboz-t szívtam sima cigiből.
Napi 1 dobozról váltottam e-cigire. 12-es erősségű nikotintartalmú dohány és gyümölcs izűt vegyitettem! Nekem ez bejött, utána már csak gyümiset használtam. 3 évig!
Neten nézegesd meg az üllői ut 390-es boltot! Ott a cuccokbol válogathatsz, elolvashatod, milyen készüléket evgyél. De ezt el kell döntened és a másikat lerakni! Ha váltani akarsz, csak igy lehet. Én 3 évig e-cigiztem, 2 havonta elszivtam 1 szál cigit, megerősitendő magamnak, hogy büdös rossz! Most 4 honapja enm is kellett az igazi, éééésssss....
48 órája vettem nikotinmenteset és nincs elvonási tünetem. Ilyet még ember nem látott! Komolyan, én sem hittem el, hogy egy idő után az e-cigitől is csömöröm lesz! Szóval hajrá! Ja én nem akartam leszokni, csak a büdit nem birtam, ezért váltottam! Aztán most ez van :)
Szándékodat támogatom, egyben gratulálok!
(ha még aktuális) első lépésben itt tájékozódhatsz:
ecigiforum.hu Helpdesk - segítség kezdőknek menüpontban.
Jószándékú, profi szintű felhasználók és szakemberek adnak tanácsokat, kitűnő videokkal is.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!