A szervezetednek elege lett belőle, ha nem gyújtasz rá kitisztul a tüdőd és nem lesz gond.
2015. márc. 11. 21:01
2/12 anonim válasza:
Hát, figyelj, amikor cigarettát szívsz, az mellett , hogy a nikotin kellemes érzést kelt benned, egy rakás kátrány, meg minden féle vegyi anyag ömlik a türődbe. Ez mitől lehet? Hát attól hogy szívod :D Lehet e valami komoly bajod? igen pl tüdőrák.Hagyd abba
2015. márc. 12. 00:20
3/12 anonim válasza:
Egy év alatt nem attól köhögsz. Lehet, hogy hörgőgyulladás vagy mittudomén. Én is voltam így, hirtelen jött, hirtelen abbamaradt kb. 2 hét után.
2015. márc. 13. 11:56
4/12 Brian0 válasza:
a dohànyosok tudeje ha napi 1 szalnal tobbet szivnak folyton gyulladasban van. A nikotin annyira gyenge drog, hogy az elvonasi tuneteket eszre se veszed. Pl ha alszol, Nem riadsz fel idegesen, hogy jaj cigi kell. A Cigi nem megszunteti a stresszt, hanem okozni. Az idegesseg meg azert van mert felsz, ha az agyad szol gyujts ra, Nem fogsz tudni. Mert amikor az ejjel kozepen az utolso cigid szivod ideges vagy cigizes kozben. Pedig El kene mulasztania, nem? Felsz, hogy az utolso, Nem az elvinastol. Az elvonasi tunet csak annyi, hogy az agyad szol, de nem faj. Tedd le a cigit, a cigi semmire se jo, olyan mintha azert verned a fejed a falba, hogy utàna ne fàjjon. Kozben tonkreteszed magad. Èn miota letettem sokkal boldogabb vagyok es havi tobb tizezer marad. Es mindennek jobb az ize, az illata, a tarsasagi elet is jobb, mèg a masnapossag is jobb mint anno cigivel. Kb 5 nap utan minden vagyad utana elmulik. Ne felj, ne akkarj cigizni, amikor nagyon radjon ne gyujts ra, elmulik 10 perc utan.
2015. márc. 13. 23:23
5/12 anonim válasza:
Ne legyél gyökér, ha hajlamos vagy a rákosodasra, akkor 1 év alatt is simán kialakulhat.
Ne legyél birka, ami a vagohidra gyalogol, azért hogy a dohányipar a te pénzedből profitaljon.
2015. márc. 14. 12:57
6/12 Hunor60 válasza:
A köhögés lehet egy figyelmeztető jel. A feleségem is köhögött, nem vette komolyan. Hiába kértem, hogy szokjon le. Mikor elment az orvoshoz, már késő volt. Alig több mint egy hónap alatt végzett vele a tüdőrák. Gondolj bele a bennünket ért tragédiába: 10 éves gyermekem elvesztette az édesanyját, én a feleségem. :(
Mi az a néhány hetes szenvedés, amit az elvonási tünet okoz a leszokás után, ahhoz a fájdalomhoz képest, amit az egész családja él át...éveken át?
Neked még nem késő. Dobd el a francba azt a rohadt cigarettát.
Ne okozz fájdalmat a szeretteidnek!
2015. márc. 14. 16:33
7/12 anonim válasza:
Nekem az éjjel kellős közepén félkómásan eszembe nem jut rágyújtani. Amúgy az se mindegy milyen köhögés. Ha száraz, akkor akármi irritálhatja a légutadat. Ha hurutos, akkor meg valószínű, hogy megfázás.
2015. márc. 15. 01:09
8/12 anonim válasza:
Mindenesetre nem egészséges, később hálás leszel magadnak, ha leszoksz róla. Több tekintettben is megéri: pénzt takarítasz meg azzal, hogy nem költöd cigire, majd később gyógyszerre is, és sokkal erősebb lesz az immunrendszered, így jobb munkaerő leszel, többet keresel a kevesebb betegácsi miatt. Jobb is lesz a közérzeted, az állóképességed, 100 méter futás után kevesebb eséllyel köpöd ki a tüdődet.
Gyakori a keresztproblémák, vagyis hogy több vegyszer együtt vált ki valamilyen tünetet (hasonlóan az allergiához).
Amúgy megkérdezem, mostanában nem kerültél légszennyezettebb helyre (költözés, munka...)?
2015. márc. 15. 13:31
9/12 Brian0 válasza:
A cigi letétele nem olyannagy szenvedés, ha ráttör a vágy, csinálj meg annyi fekvőtámaszt, míg ki nem fulladsz és örülj, mert az elvonási tünet az a tisztulásodtól van. az jelzi, hogy jösz le a drogról. Egy cigi okozta tüdőgyulladás sokkal fájdalmasabb lesz mint a leszokás, a kemoterápia, még fájdalmasabb, a műtétről ne is beszéljünk, vagy ha látod a kisgyerekedet, hogy sítór az halálos ágyad mellett és annyira köhögsz, és kapkodsz a levegő után, hogy el se tudod mondani neki, szereted. Az még inkább fog fájni.
2015. márc. 15. 15:15
10/12 xAttilax válasza:
Most keud igazán dohányzó tüdőd lenni ami azt jelenti kezd a szép rózsaszín tüdőd fekete lenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!