Mester11 kérdése:
Ez megtörténhet?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok!
Körülbelül 3 hete dohányzok.Naponta úgy háromnegyed/egész dobozzal elszívok.Eleinte nem tüdőztem le de most már mindig letüdőzöm és miután elszívok egy szálat elkezdek szédülni.Nem is kicsit!Már három napja Pattintós Arany Marbit szívok.Úgy hallottam hogy ez inpotenciához vezet.Nagyon félek hogy inpotens leszek.A másik dolog amitől félek hogy nem nő tovább a péniszem.
Ez megtörténhet??
2015. márc. 1. 18:38
11/12 anonim válasza:
Marha idióta szüleid lehetnek..... ennek a kis taknyosnak akkora pofont kellett volna kapnia, hogy kiszakítja a falat.
Gondolom az agyhalott haverjaid szemében nagyon nagy vagy, hogy te már 14 évesen bűzlő pofával vagy. Talán 30 éves korodra eléred azt a szintet, hogy felnőttként gondolkodj, de addigra már késő lesz.
12/12 anonim válasza:
Gyerekek hagyjátok, hadd szívja. Legalább nem zabálja el előlünk a nyugdíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!