Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzó csajok mi a véleménye...

Dohányzó csajok mi a véleményetek erről? Csak csajok és írjátok már a válaszotok hoz hogy menyi idősek vagytok .

Figyelt kérdés

számomra nagyon vonzó és szexi ahogyan cigizik

https://www.youtube.com/watch?v=G4uP4AHmNvc

2015. márc. 1. 07:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De, en abrandozok neha kigyurt pasikrol. :) Volt is, de ha hiszed, ha nem, nekem nem ez a lenyeg.

Viszont azt gondolom, h ahhoz, h szexis legyen egy no, nem kell ket kilo ruzst feltapasztani a szadra, meg meteres muszempillakat. Aztan masnap ugyis jon a keseru csalodas, mikor az "arca" ott marad a parnan, h jajj, hat te valojaban igy... Szoval erted.

A szepseg, velemenyem szerint inkabb belulrol jon. En egyaltalan nem tartom magam szepnek, bar csinos vagyok, es meg sminket is alig hasznalok, megis allandoan ismerkedni akarnak velem. A kisugarzas.

Lehet mindenki megdugna ezt a not, de utana kellene?

Na es ez a lenyeg. Az a plusz, amit nem a make-up ad meg.

2015. márc. 2. 11:05
 12/14 A kérdező kommentje:
nem kellene legalább is komolyra persze hogy nem csak néha alkalom adtán kb ennyi mert be indulok tőle nem a szépségén hanem amit és ahogyan csinál
2015. márc. 2. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem is azt mondtam, hogy az ide kommentelők nagy része egyből feleségül venné. Csak azt, hogy mindenki, hogy letámadta, pedig csak van egy kis enyhe erotikus beütése a leányzónak. Pont erre hoztam fel példaként a kigyúrt pasikat, akikről meg valószínűleg a lányok legtöbbje ábrándozik.

Gondolom ti se mennétek, hozzá egy idegenhez akit egy videóban/képen láttok, De ettől függetlenül elképzeltek vele egy-egy szituációt, mert hirtelen beindítja a fantáziátokat....

Amúgy meg valóban vannak olyan természetes szépségek akiknek nincs szükségük sminkre. De itt, ez a nő kifejezetten úgy lett kifestve, hogy az ember szeme megakadjon rajta, valamint a mozdulatai is erre engednek következtetni, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Ahogy megigazítja a haját és elő húzza azt a cigit a szájával, már ezek a mozdulatok elegek ahhoz, hogy bármelyik nőn megakadjon a férfiak szeme. Amik mozognak az ajkak és a körmök, ráadásul élénk színnel vannak kifestve nem is halványan. Ez is jó húzás volt a videó készítőitől.

2015. márc. 3. 08:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan sárga a foga mint amilyet reggelente pisálok.
2015. márc. 7. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!