Dohányt venni Olaszországban? Tippek?
Szia, tabaccheriank volt itt Oo-ban. 6 hónapja zártuk be, de valamennyire még emlékszem a dohányokra.
Szóval, majdnem minden itt kapható cigarettának van dohány változata, kivéve a vékony vagy ízesített cigiket.
A Primus itt nem ismert.
Mi Chesterfield-et, Marboro-t és Diana-t árultunk. Ha jól emlékszem a dohány ára grammonként egységes volt, 20g 3,80.
Azóta ez emelkedett, mivel én nem dohányzom, így nem tudom, a jelenlegi árat, szerintem úgy 4 euró körül lehet.
Itt is, ahogy otthon, a dohányárun rettenetes adók vannak, és itt eleve magasabb a kiindulási ár is.
(ha megnyugtat, Franciaországban még ennél is drágább)
Cigipapírt, filtert ehhez képest fillérekért lehet szerezni. Mi a cigi papírt 0,80 és 1 euró között adtuk, a filter csomagja pedig 1,50 euró volt.
Köszönöm a válaszokat! Igen, azt már észrevettem, hogy csak a Tabaccheriákban lehet kapni.. :D Viszont tényleg borzasztóan drága... :( Én 2.80-ért vettem valami akármilyen dohányt 15 g-osat.... (Én úgy emlékszem, otthon eleve 40 g-ostól kezddik, vagy tévedek?)
Viszont, nekem úgy tűnik, hogy sokkal többen dohányoznak itt, meg sokkal többet.... Közben egyébként úgydöntöttem, leszokok, kicsit túl drága mulatság lenne, nem akarok cigizés miatt a híd alá kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!