Szerintetek jól tenném?
12 éves koromban kezdtem el dohányozni, pontosabban 12 és fél. Nem vagyok hülye, tisztában vagyok a káros hatásaival.
Most 13 éves vagyok, de 25-én leszek 14. Sajnos ez már másfél év. Most viszont le akarok szokni. De nem megy. Mindig úgy vagyok vele hogy na jó, még egy szál. Tisztában vagyok vele hogy nem menne, ezért gyengíteni akarok. Kb. napi 4-5 esetleg 6-7 szálat szívtam, kék Multifilter-t, kék Viceroy-t mostanában. Ha megmaradnának ezek a márkák, csak fehér lenne, nem kék, és 3 szálra csökkenteném az adagot, akkor szerintetek jelentősen "egészségesebb" lenne?
Szerintem nem mindegy hogy pl. 4x 0.5 minigramm, vagy 3x 0.1 minigramm. :) Nektek mi a véleményetek, érdemes lenne gyengébbre váltani, vagy ugyan olyan sz@r káros, mint a kékek?
Igen, amikor fehéret szívtam akkor is folyamatosan adagoltam, olyan gyenge volt. De ha már gyenge vagyok a leszokáshoz, ennyit ki kell bírnom! : )
Akkor lenne értelme bizonyára gyengébbre váltanom. : )
15 vagyok és dohányzom. de szerintem jól tennéd. én is igyvagyok. 1 éve kék multirol fehérre váltotam. jobb szerintem. elöször nagyon gyenge. de ha most ezt megszokod akkor könnyebben leállsz. valamieik nap már nem is gyujtottam rá :D
jo az antidohányosok pedig nemsokára teleirják hogy bödöstaknyosbagós.
szerintem jó a módszer, csak igyekezz betartani, mert ott lehet a legkönnyebben elszúrni, ha azt mondod: "na most még egy szállal és majd holnaptól..." EZT NE! :D
amúgy a "minigramm" = milligramm.
én nem vagyok antidohányos, én is dohányzom, de könyörgöm, 14 éves leszel és már ott tartasz hogy rászoktál? te jó isten.
am jó az elgondolás.
hát én 14 vok 8 évesen szivtam elösször cigit aakkor 1 szál volt amit a 14 éves haveromtol kaptam nah mind1 12évsen ugy volt hogy heti1-2-3szál cigi most agusztus vége ota ujra kijártam haveromékhoz ide parkba ugyan ugy 1-2szál naponta nekem ingyen van a kékmulti mert apum azt sziv szal és mindig van itthon 1-2-3katrton cigi és mostanába eggyre többbet szivok általába 1 hét 1 doboz ha nincs buli má mint házi buli ha házibulivan akkor aazon aaz este 1doboz minum ha nem kettő és aaz már általába arany malbi és ugye aaznem 0.5ös hanem 0.6os megmost ami napiszintre van nálam aaz kék bond aaz meg 0.7 és most már ugy csináljuk higy kimegyünk sulimögötti arkba és 1más után 3-4 szál cigi meg aaztán a busszmegálloba még 1 és eez sok nem gátz me nem csak én csinálom nah mind1 meg van most sárga multi nah aaz szinte nem ér seemit
ha kékmultit szivtál vagy viceroyt aakkor utána nem fehéret kéne szivnod mert olyan erősen meg szivod hogy meg legyen a szervezetetbe a nikotin mennyiség hogy uugyan ott tartasz mint ha kéket szivnál és nem lessz elég a 3 szál szal szerintem a sárgát válaszd és abbol 3 szál aaz eég leessz :D ^^ nah peace
elősszőr is: a Viceroy az egy kalap sz@r
másodszor: a fehér hegyilevegőnek se menne el...
harmadszor: inkább válaszd a sárgát, utána majd később(jóval később) könnyits, elösszőr kevesebbet, utána fehéret...
az uccsónak: nálam is kék bond van általában, ha buli van, akkor is max egy dobozt szívok egyébként, (tudom nagyon kevés, de nekem most elég) heti 1/2 szálat szívok, "felsős" haverokkel, buliból.
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!