Tudnátok olyan"oldalt"mutatni ahol felvannak tüntetve rendszeres frissítéssel az aktuális cigaretta és szivarka árak?
Figyelt kérdés
Az ember beszédeleg egy csillogó-villogó kikent-kifent Nemzeti dohányboltba és azt sem tudja hol áll a feje akkora a választék de részletekbe menően kérdezősködni nem lehet mert én még kedves eladót nem láttam ott csak mérgest. Igaz én sem örülnék ha naphosszat egyhelyben kéne csücsülnöm és alig nyitnák rám az egyébként is elsötétített ajtót...-és milyen jó lenne kész tervvel(tudva hogy mi mennyibe kerül)bemenni a boltba és nem ott"hebegni-habogni". Én mindig másféle márkát vásárolok(figyelve az árat)és ezért...szeretném kérni a fentiekben(árlista)a Tisztelt fórumozók segítségét!2015. febr. 25. 16:06
1/1 anonim válasza:
én nyomom dohányboltba és sosem vagyok ideges vagy mérges :D lehet rádiót hallgatni, laptopon netezni, kijárkálni cigizni stb. legalábbis nálunk. olyan oldal egyébként nincs sajnos amire gondolsz, viszont ha magaddal viszel 1100ft-ot akkor kizárt, hogy ne tudj megvenni valamit (leszámítva a djarumot 1990ért). a legdrágább cigi jelenleg 1090ért az eve, a nagy átlag pedig 980 és 1060ft között van. ismert márkák között mondjuk még 920 és 930ért is van több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!