Kevson kérdése:
Djarum Cherry (cseresznyés) menyibe kerül?
Figyelt kérdés
Minden dohányboltba lehet kapni? Finom?2015. febr. 23. 21:21
1/7 anonim válasza:
1980, semmi extra pattog mikor szívpm
3/7 anonim válasza:
Én egyszer szívtam,annyit nem ér,inkább vegyél valami jó szivarkát,mondjuk king edward cherry nekem nagyon bejött és ugyan olyan árban vannak, és talán tovább is tart,mivel 5 szál de egy szál ég vagy 30 percig.
4/7 anonim válasza:
az ár az első két válasz közé van belőve, mert hogy pontos legyek 1990Ft :) arra nem fogadnék nagy tételben, hogy mindenhol kapható, kis forgalmú, spúr trafikok nem tartanak talánmax blacket, mert félnek, hogy nem viszi el senki és áll benne a pénzük. nagyobb tereken/fűutaknál kellene, hogy legyen.
5/7 anonim válasza:
Nekünk az egész városban nincs. (17 Ezer fős város)
1990 és még nem szívtam csak Specialt, de orhadtjóó :3
6/7 anonim válasza:
Utolsó válaszoló melyik városban élsz?
7/7 anonim válasza:
jó drága cigi volt ez...
már 2015ben dragább mint a marbi amit most veszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!