Fiatalok és idősebbek! Lenne pár kérdésem a fűvel kapcsolatban. Mi a nézeted vele kapcsolatban?
Próbáltátok e a füvet?
Ha igen, milyen volt?
Hogy itélnéd meg azokat akik füveznek?
Van e olyan, aki a mai napig füvezik? Ha igen, miért? :)
Biofüvesek is irhatnak, bár inkább a sima füvesekre lennék kiváncsi.
Kérdező,
mikor beleszívtál az ízén is érezni lehet, hogy más? Vagy hogyan lehet rájönni, hogy az biofű? Csak a hatás miatt tudtad?
Ja, végülis mindegy volt, hogy ki válaszol :D
Köszi az infót! :)
A fűről, eléggé belassulsz tőle, összevissza szállnak a gondolataid, én magamba is szoktam fordulni így egyedül jobban szeretem csinálni
Zenét hallgatni nagyon jó közben, minden hang egy külön érzés
A biofűnek sokkal erősebb a hatása, viszont csak kb 10 percig tart
Egyszer próbáltam ki, az elején megijedtem mert nagyon hirtelen vágott földhöz, utána álomszerű volt az egész, a külvilágra meg nem nagyon tudtam reagálni:D
Igen, tavaly, 1x.
Frankó, 2 órát röhögtem, de egy örökkévalóságnak tűnt :D
Alapvetően taszít a függőség gondolata. Alkoholt már jó ideje egyáltalán nem iszok, de a kávéval is úgy vagyok, hogyha úgy érzem, nagyon "rákaptam" akkor lemondok róla hosszú hónapokra. Most épp az édességekről próbálok lejönni :) Ugyanígy vagyok a fűvel. Nem jó, ha része a mindennapoknak, alkalmanként viszont jó poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!