Lehet fogyni a cigarettától?
A dohányzástól nem tudsz fogyni. Sokan amiatt szoknak rá, mert evés helyett dohányoznak, hogy csináljanak valamit pótcselekvésként, ezért tudják tartani a súlyukat, vagy fogyni. Korábban dohányoztam, és ha éhes voltam rágyújtottam. Nem vette el az étvágyamat, de mégis csináltam valamit. 3 éve leszoktam 9 év után, pótcselekvésként ettem! 25 kg-ot híztam!!! Mostanában kezdek fogyni, kevesebbet eszek és vettem egy futógépet. Ha nem akarsz te is így járni, ne szokj rá a cigarettára, mert előbb-utóbb úgyis le kell róla szoknod. Amúgy azért szoktam le a cigiről, mert az állkapocs-csontom 3 mm-rel vékonyabb lett a füsttől, és a fogorvosom azt mondta ha 1-2 mm-ert még vékonyodik, kihullik az összes fogam. Így jár mindenki előbb-utóbb, csak én érzékenyebb vagyok erre ezek szerint, és 9 év után már elkezdődött ez a folymat. De tudod, utólag örülök neki, mert már beláttam hogy nagyon káros a cigaretta.
A súlyod egyébként szerintem pont megfelelő, ne fogyni akarj hanem izmosodni kicsit, az mindig szép testalkatod eredményez, persze csak módjával, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!