Igaz az, hogy a gyenge cigi (1mg-os) károsabb, mint az erősebb?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 17:19
1/4 anonim válasza:
Gyenge cigiből többet szívsz el, hogy ugyanannyi nikotinhoz juss, mint erős cigiből. Így viszont több kátrányt tüdőzöl le. Márpedig nem a nikotin az elsődleges károkozó a cigiben, hanem a kátrány.
Ezzel most nem arra buzdítalak, hogy nosza, szívjál erősebb cigit, mert az "egészségesebb". Inkább ne szívj semmilyet se.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amúgy nem cigizek sokat, most a gyengét szívom, és elég 3-4 szál naponta, csak hallottam, hogy a gyenge károsabb, és ezért gondoltam, hogy lehet, hogy rossz ötlet volt a gyengére váltani. Az erősebből is 3-4-et szívtam.
2010. febr. 11. 17:48
3/4 anonim válasza:
Ha ugyanannyi szálat szívsz, akkor a gyenge egyértelműen jobb választás, mint az erős. Így kevesebb nikotin jut a szervezetedbe, aminek érszűkítő hatása van.
4/4 anonim válasza:
Annyi különbséggel ha gyengét szívsz, hogy később leszel tüdőrákos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!