Melyik az a cigi amelyikbe minden szál más színű?
Akkor azt a sok évet amit megspórólsz, fordítsd arra, hogy megtanulj helyesen magyarul írni. Akkor talán nem 30 évesen ér a halál az utcán, miközben egy másik csöves pisál arcon.
Bocsi, de a kérdésedre nem tudom a választ, tudomásom szerint vaterán lehet rendelni.
A BAT terméke, és elég durva, 1mg nikotin, 14 mg kátrányt tartalmaz. Romániában kapható - én nem láttam még sose - ára 20 lej (~1.400 huf). Van persze feketében is.
A világ egyik legrégebbi cigije - nem sok olyan van - és a mai napig gyártják. Női. Vékony.
#2. kommentelőnek: pontosan tudom hogyan kell helyesen írni, csak mivel ez nem formai levél hanem internet meg post meg stb. nem fogok mindent kiírni (ien= ilyen, stb.)
ha annyira degradált, deduktív képességeidtől megfosztott egyén vagy/ csak nincs jobb időtöltésed akkor tanuld meg inkább leszopni magadat.
#3. kommentelőnek: nem, asszem nem arra gondoltam, mert ez picivel nagyobb (hosszabb meg vastagabb is) a normál ciginél és közel 2,500- 3000ft ba fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!