Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik az a cigi amelyikbe...

Melyik az a cigi amelyikbe minden szál más színű?

Figyelt kérdés
Asszem h sobronne vagy vm iesmi, és romániában lehet kapni ha jól tudom, valaki segítsen pls
2010. febr. 11. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
sajna nemtok.sose nyulnék ahhoz a szarhoz..szeretek élni.tuságosan ehez
2010. febr. 11. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

Akkor azt a sok évet amit megspórólsz, fordítsd arra, hogy megtanulj helyesen magyarul írni. Akkor talán nem 30 évesen ér a halál az utcán, miközben egy másik csöves pisál arcon.

Bocsi, de a kérdésedre nem tudom a választ, tudomásom szerint vaterán lehet rendelni.

2010. febr. 12. 22:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A BAT terméke, és elég durva, 1mg nikotin, 14 mg kátrányt tartalmaz. Romániában kapható - én nem láttam még sose - ára 20 lej (~1.400 huf). Van persze feketében is.

A világ egyik legrégebbi cigije - nem sok olyan van - és a mai napig gyártják. Női. Vékony.

2010. febr. 13. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:

#2. kommentelőnek: pontosan tudom hogyan kell helyesen írni, csak mivel ez nem formai levél hanem internet meg post meg stb. nem fogok mindent kiírni (ien= ilyen, stb.)

ha annyira degradált, deduktív képességeidtől megfosztott egyén vagy/ csak nincs jobb időtöltésed akkor tanuld meg inkább leszopni magadat.

#3. kommentelőnek: nem, asszem nem arra gondoltam, mert ez picivel nagyobb (hosszabb meg vastagabb is) a normál ciginél és közel 2,500- 3000ft ba fáj.

2010. febr. 13. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
a 2. válaszóló az 1nek írta azt, nem neked : DD
2010. febr. 13. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
22:35nek igaza van, nem neked írtam...
2010. febr. 14. 10:29
 7/10 A kérdező kommentje:
hoppá, kínos, 1000 bocsi, csak általában kialvatlanul jövök ide, félreértettem.
2010. febr. 15. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. köszönöm h megjósóltad a jövőre nézve h mit fogok csinálni 30 évesen. csakúgy süt belőled a szeretet és a jóindulat. ez a net hölgyem/uram. ne haragudjun ha megsértettem a magyar helyesírás szabályzatát. elnézését kérem. biztos valami nagy cigis és csak begurult h én nem szivom agyba főbe.. -.^
2010. febr. 22. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj, de mi az Istennek olvasod ezt a témát, ha nem akarsz válaszolni, csak beszólogatni mint antidohányos übermensch?
2010. febr. 24. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:
mert perverz örömeket okoz.
2010. febr. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!