Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigi mennyre jó?

E-cigi mennyre jó?

Figyelt kérdés
Nos elgondolkodtam ,hogy elektromos cigire váltok de tényleg olyan mint az analóg cigi? mar mint akkor ha dohány izű liquiddel hasznalom és jobb mint az analóg?(cigi élvezésének élményére gondolok) Érdekelnének még saját tapasztalatok is

2015. febr. 11. 15:21
 1/2 anonim válasza:
En ugy gondolom hogy nem hasonlithato az igazi cigihez, sokkal inkabb olyan mint egy vizipipa.
2015. febr. 21. 00:32
 2/2 tekkla válasza:
6hónapig szívtam e-cigit, így próbáltam leszokni a dohányzásról.. Eleinte jónak tűnt, hogy azzal füstölök, ha épp rágyújtanék.. csak dohány ízű liquidet töltöttem bele! ami miatt nem ajánlom: megkérdeztem egy tüdőgyógyászt, aki azt mondta, h nincs bevizsgálva..s ha már mérgezem a tüdőmet, akkor olyannal amiről köztudott, h miből van, ill. milyen hatása van a szervezetre. ÉÉÉs a legfőbb ok, h abba hagytam: előbb utóbb megtapasztalja az ember, hogy a liquid visszafolyik, és az valami borzasztóan gusztustalan!
2015. febr. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!