Az utolsó szál cigaretta elszívásától mennyi idő telik el, míg teljesen kiürül a szervezetből?
Én 1 év után szoktam vissza, de már én sem kívántam, csak egy idióta haverom baszogatott, h gyújtsak rá.
Átjött többször, mindig nálam lógott, aztán miután heti 2-3 cigit elszívtam a jóvoltából, egyszer úgy gondoltam, nah, veszek egy dobozzal, aztán megint vettem.
Azóta eltelt pár év, és már napi 2 dobozzal szívok.
(Leszokás előtt 1 dobozzal szívtam)
De azt hiszem itt az idő lassan, hogy újra leszokjak, mert kezdem érezni a rossz hatásait a dolognak.
Pl ha pasimmal együtt mászkálunk az utcán, tök hamar kifulladok, mindig mondom neki, hogy lassítson már, mert megfulladok. Pedig ő nem egy sportember, csak kevesebbet dohányzik.
Nekem volt egy ismerősöm, aki 40 évesen szokott le a dohányzásról, és 80 évesen még mindig fájt a lába az érszűkülettől. Ez persze már nem a közvetlen hatás.
A tüdőd tisztulását, a lerakódott káros anyagok ürítését mellkasi masszázzsal lehet támogatni. Ilyenkor megmasszírozzuk a mellkast, és a végén jól bekopogunk ujjbeggyel. Ha jól sikerül, akkor napokig köhögni fogsz utána, olyankor jön fel az az anyag, ami addig csendben pihent a tüdődben meg a hörgők falán.
akárki akármit mond
15 év mig az utolsó léghólyagocskából is a tüdődben kiürül a nikotin és nem marad benne semennyi:) 15 év énis cigizek engem is ledöbbentett........:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!