13 evesen nagyon eros a piros symphonia? (normalis valaszokat kernek, nem olyat hogy minek szivsz. Stb)
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 21:39
1/8 anonim válasza:
A cigi erőssége nem korfüggő.
Egyébként vicces egy kisgyerek Symphoniával a kezében. :)
A nagyszüleim szívták a nyolcvanas-kilencvenes években.
2/8 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy falusi vagy. :D A szomszéd Pista bácsi szívott symphoniát. xd Ha erős kell akkor ott a piros akármi, de én egyből kiröhögnélek, ha meglátnálak ilyen cigivel. Ott a piros pl multi, pall mall
5/8 A kérdező kommentje:
Hat mondhatni falunak :D egyebkent a dedim szivja
2015. febr. 8. 14:12
6/8 anonim válasza:
amellett, hogy baromi erős még tróger cigi is :P az ára ne tévesszen meg, ha beéred az ilyen gyenge minőséggel is, inkább töltsd a cigit.
7/8 anonim válasza:
Nagyon gratulálok, hogy 13 évesen bagózol, mert azt hiszed, hogy menő, te gyökér! Csak így tovább, kicsim!
8/8 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltuk haverommal. 19 évesen is borzasztóan rossz volt. Nem is az, hogy erős (persze az) de nagyon proletár cigaretta. (Akik csak azt tudják mondani, hogy jajj ennyi idősen ne meg stb. NEM lesz rossz/buta ember attól, hogy cigarettázik, mert tudom sokan nem is az egészségükért aggódnak hanem az ilyesfajta előítéletek miatt. Én is dohányzom (12 éves korom óta), nem vagyok rá büszke de ez van. Mégis másodéves hallgató vagyok egy egyetemen közgazdász szakon. Srác neked meg annyit üzenek, hogy személyes tapasztalatból de ne kezdj el cigizni. Nem éri meg. Most még menő meg stb de késöbb már nem. Például egyetemen elég gáz, hogy kijárkálok cigarettázni és kiröhögnek, hogy nem birja ki. És a legrosszabb azok a nők. Cigarettázóként nagyon nehéz olyan nem dohányzó lányt találnom aki elfogad. Persze én is le fogom tenni, csak így 7 év után elég nehézkesen megy. Nagy önerő kell ahhoz. Ha lettem volna olyan okos, nem vettem volna meg az első doboz cigarettámat. De sajnos ilyen az élet. Viszont te még ki tudod dobni és a vágyakat is el tudod nyomni kis idő elteltével. Hidd el nekem nem most fog ez kamatozni hanem a késöbbiekben. Ha tudnád mennyi mindenből maradnak ki a dohányosok amit te napi szinten csinálsz. Egy szó mint száz. Nem fogom megmondani neked mit csinálj mert én sem vagyok egy szent de egy kicsit gondold át tényleg megéri e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!