Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen e-cigit vásároljak?

MrRobix kérdése:

Milyen e-cigit vásároljak?

Figyelt kérdés
Olyan elektromos cigit szeretnék venni aminek nagy a párája (füstje) mit kell nézni vásárlás közben , honnan tudom meg hogy annak nagy füstje van? minél vastagabb legyen? nagyobb legyen a lichid tárolója ?

2015. febr. 3. 08:35
 1/4 anonim válasza:

A "füst" milyenségét nem az e-cigi adja, hanem a folyadék (e-liquid/e-juice)!

A e-cigi három részből áll:

1. aksi (ennek a mérete azt mutatja, mennyire erős. pl. egy 850 mAh-es jóval kisebb egy 1700 mAh-nál)

2. porlasztó (ez gyakran egybe van építve a tartállyal)

3. tartály (ebben van a folyadék)

Nekem három van, mindegyikkel meg vagyok elégedve, de azért tudok sorrendet állítani:

1. eGo Pro spinner 1300 mAh (aksi) Aspire V3 tartállyal (ez a kedvencem)

2. EVOD USB spinner 1700 mAh (aksi) Aspire BVC vagy BDC patronnal

3. Slider Super 808 (ez egy hagyományos cigire hajazó e-cigi)

Mivel az EU-ban talán egyedül csak itt tilos nikotinos e-liquidet forgalmazni, így azt a netről lehet beszerezni. De egy kezdő készlet vásárlásakor általában adnak ajándékba egy 30ml-es nikotinmentes e-liquidet is.

2015. febr. 3. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:
s az ohm az mit jelent az e-cigi esetében? mit befolyásol az ohm mennyisége ??
2015. febr. 4. 14:03
 3/4 anonim válasza:
Az ohm ugye az ellenállás jele, ami a porlasztó "erejét" jelenti. Az általam javasolt mindkét aksi alján van egy feszültségszabályozó, amit 3,3- 4,8 Volt között lehet állítani. Persze vannak komolyabb aksik is, nagyobb feszültséggel. Az 1.8 ohm-os porlasztók javasolt tartománya 3,3-4 Volt, míg a 2,4 eseké 3,7-4,3. Én mindkét porlasztót használtam mindkét tartományban, de semmilyen negatívummal nem találkoztam. Amúgy a feszültséggel a gőz és az íz fokozható. Minél nagyobb feszültségre állítod, annál nagyobb gőzt tudsz fújni. A két általam ajánlott e-cigivel nem fogsz mellé lőni! Amúgy is: a 11 ezer körül vett 1300-as e-ciginek egy hét alatt visszajött az ára! Ennyibe kerül egy karton cigi, ami egy hétig tartott. De az 1700-as EVOD se több egy ezressel.
2015. febr. 4. 16:40
 4/4 anonim válasza:

Kedves 1. Válaszoló ha segíteni akarsz legalább hülyeséget ne mondj...

Nem a liquid-től függ a gőz mennyisége... a liquid Propilen Glicoleból és Növényi Glicerinből áll, általában 50-50 arányban, van ugyan olyan ami 30-70 arányban van és ezt hívják "füstbajnok"nak, de itt az íz jelentősen romlik, illetve akkor sem a liquidtől függ hanem a porlasztó ellenállásától, a vatta/üvegszál mennyiségtől, és, hogy ezt mennyire tudja felfűteni az adott akkumulátor.

Szval ha van benne egy jó saját tekerés, olyan 1.5-1.8 ohm ellenállású akkor azzal tudsz már mit kezdeni, én ezt (1.5) 17.5W-on pörgetem és bődületes gőzmennyisége van, bár nekem elég komoly készülékem van, na most ugyanezt nem tudod egy kezdővel reprodukálni, de 80%át azzal is ki lehet adni, az is sok gőzt ad, csak jól kell tudni használni! :)

2015. febr. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!