Ha nem cigizek 1 hónapig akk szerinetek mennyit hizok?
Én 3 év után hagytam abba a cigizést, és nem híztam meg utána.
De szerintem ez egyén függő...
Ezt igazából csak te tudhatod. Vannak, akik ha leszoknak a cigiről meghíznak, tény. Ennek az az igen egyszerű magyarázata, hogy cigizés helyett esznek és esznek és esznek... Ha te is ilyen vagy, valamennyit biztos fogsz hízni, bár a 20kg/hónap az sztem fizikai képtelenség.
Ráadásul ha alkatilag vékony vagy, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogsz 20 dekánál többet hízni.
Sok mozgással vagy helyes étkezéssel nem hízol meg.
A leszokás előnye: vééégre megszabadulsz az IDEGMÉREGTŐL!
Melyek a központi idegrendszerre hatnak a leginkább, ezért vannak az elvonási tünetek.
Az a lényeg, hogy a cigit ne nassival, édeséggel helyetesísd, hanem mondjuk ha rád tör az érzés, akk gyümölcs, tej, víz, és kezd el táncolni, vagy egészen mást csinálni hogy még rá se gondolj
a cigi letevés nem egyenlő a hízással, csak mivel ilyenkor feszültebbek az emberek mert kívánják a cigit megpróbálják mással helyetesíteni és ezekből jönnek a kilok
sok sikert a leszokáshoz, hidd el érdemes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!