Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha nem cigizek 1 hónapig akk...

Ha nem cigizek 1 hónapig akk szerinetek mennyit hizok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,és 6 éve dohányzom ,az az helyzet h elég vékony vagyok a magasságomhoz képest 189 vagyok és kb 70 kg. Ha nem cigizek 1 honapig hizhatok 20 kilot?..elöre is kössz a válaszokat ..a gyökerek kiméljenek!!!
2010. febr. 9. 18:57
1 2
 1/11 anonim válasza:

Én 3 év után hagytam abba a cigizést, és nem híztam meg utána.

De szerintem ez egyén függő...

2010. febr. 9. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezt igazából csak te tudhatod. Vannak, akik ha leszoknak a cigiről meghíznak, tény. Ennek az az igen egyszerű magyarázata, hogy cigizés helyett esznek és esznek és esznek... Ha te is ilyen vagy, valamennyit biztos fogsz hízni, bár a 20kg/hónap az sztem fizikai képtelenség.

Ráadásul ha alkatilag vékony vagy, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogsz 20 dekánál többet hízni.

2010. febr. 9. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
A cigizés abbahagyása nem hizlal. Az hizlal,hogy folyton rágcsálsz,nassolsz,eszel egész nap helyette.
2010. febr. 9. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:

Sok mozgással vagy helyes étkezéssel nem hízol meg.

A leszokás előnye: vééégre megszabadulsz az IDEGMÉREGTŐL!

Melyek a központi idegrendszerre hatnak a leginkább, ezért vannak az elvonási tünetek.

2010. febr. 9. 19:18
 5/11 A kérdező kommentje:
ez eddig ok.de haverom pl ugyanolyan alkatú mint én éés fél éve nem cigizik .ö is 70 kg körül volt és most van 90 kg.egy benga állat.
2010. febr. 9. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez nem jelenti azt, h veled is így lesz. Am meg egy hónap alatt akkor is képtelenség 20 kiló...
2010. febr. 9. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy a cigit ne nassival, édeséggel helyetesísd, hanem mondjuk ha rád tör az érzés, akk gyümölcs, tej, víz, és kezd el táncolni, vagy egészen mást csinálni hogy még rá se gondolj

a cigi letevés nem egyenlő a hízással, csak mivel ilyenkor feszültebbek az emberek mert kívánják a cigit megpróbálják mással helyetesíteni és ezekből jönnek a kilok

sok sikert a leszokáshoz, hidd el érdemes:D

2010. febr. 9. 19:49
 8/11 A kérdező kommentje:
ez a lényeg h én hizni akarok...épen ezért akarom letenni a cigit nem másért:P
2010. febr. 9. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:
éppen
2010. febr. 9. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
ha hízni akarsz akkor egyél, ilyen egyszerű, ha cigizel akkor is tudsz hízni, csak enni kell, sokat, ennyi a titka
2010. febr. 10. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!