Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Találtam egy fél doboz dunhill...

Találtam egy fél doboz dunhillt,5 éves. El lehet szívni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
El lehet csak nem biztos hogy bírod is. Kiszáradt már a dohány elég rendesen benne..jó erős lehet
2015. jan. 29. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
a szobában volt, tehát 5 éve 22 fokon. köszönöm a választ.
2015. jan. 29. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:
csak partydohányos vagyok, 2 hetente szoktam cigizni 1-2 szálat 27F
2015. jan. 29. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
egy-két évesnél rámondanám, hogy simán, 5 év esetében én nemtudom, de kiváncsi lennék milyen :D majd írd meg.
2015. jan. 29. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:

lassan elfogom mert iszogatok :D

amúgy mi baja lehet?

2015. jan. 29. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
maximum azt tudom elképzelnim hogy a különböző vegyületek, amik a dohány kezelése során a gyárban belekerültek vagy módosultak ennyi idő alatt vagy eltűntek belőle ezért nem olyan lesz az íze, mint egy új doboznak. de érdekes példa a vizipipadohány. mamár nem lehet kapni de néhány éve még sűrűn előfordult a 250gr-os kiszerelésű konzerves dohány, ezek 90%-a pedig már jóval az 1-2éves szavatossági idején túl volt bőven már eladáskor. általában 4-5-6 éves dohányokat lehetett kapni itt az országban. persze ahogy a cigik, azok is alapvetően aromazáró csomagolásban voltak tehát annyit lehetett észrevenni, hogy nem annyira intenzív a gyümölcsös íz, hamarabb kiszárad és füstje sincs annyi, persze olcsóbbak is voltak, mint a friss 50gr-osok arányosítva.
2015. jan. 30. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Elvileg el gyakorlatba kiderül.
2015. jan. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!