Fog még nőni a mellem attól függetlenül hogy
dohányzom? 15L
Komolyan ilyen elcseszett szüleitek vannak? 15 évesen cigizel? Úgy fel kellett volna pofozniuk, hogy az életben nem nézel többet a cigire, amivel az agyhalott haverjaidnak menőzöl.
2015. jan. 25. 22:31
17f vagyok
Nekem a mellmereted tokeletes szoval ha nem no nincs gaz. Amugy a dohanyzassal nincs osszefuggesben, lehet meg 85 neked is:)
2015. jan. 25. 22:33
Eszed nincs, melled szerinted rossz, cigizel szóval büdös vagy, barátaid nincsenek mert rzem biztos hogy nem azok, rib@.ncos a felhasználóneved és szüleid nem lehetnek rád büszkék, hogy fél 11 kor ilyeneket irogatsz miközbdn holnap suli.
Kérdem én, biztos elsősoron azzal kellene foglalkoznod, hogy 75 vagy 85 ?
2015. jan. 25. 22:39
Ezek a kis suhancok mégis honnan szerzik azt az igénytelen, undorító cigit?
2015. jan. 25. 22:42
Utóirat: én meg nem tudok rendesen tabletről írni. De tényleg gondolkodj el magadon, ha tudsz. Ebben a korban leheg a legjobban elcsapni az életed.
2015. jan. 25. 22:42
És miért cigizel? Menőzés miatt???? Tök gáz.
2015. jan. 25. 22:43
7/12 demonlord90 válasza:
A kettő nincs összefüggésben. Több fiút zavar azonban a dohányzás, mint a kisebb mellméret. A kérdésre válaszolva pedig valószínűleg, 18-20 éves korodig még simán :)
2015. jan. 27. 02:25
8/12 Tomcsi86 válasza:
Nem fog nőni, sőt! összezsugorodik, ráadásul a nőiesség összes vonása eltűnik rólad, és végül egy csöves hímnemű hippi leszel...
Amúgy 23-26 éves korodig termelődnek túlzottan a növekedési hormonjaid, így a kebleid dússága is, valamint a fejed, hasad, feneked is, és képzeld, magasabb is lehetsz még. Csodálatos biológia általános iskloák 7. osztálya...
2015. jan. 27. 14:56
9/12 anonim válasza:
ugye tudod hogy a szám az a körkerületet jelenti a melled alatt es a betű jelenti a mellméreted?:DD
2015. jan. 30. 15:10
10/12 A kérdező kommentje:
Na akkor most lehet egy kicsit idefigyelni:) kozonom a NORMALIS kommenteloknek a normalis valaszokat. A tobbieknek annyit mondanek hogy SEMMI KOZOTOK AZ ELETEMHEZ! Kepzeljetek a szuleim nagyon is normalisak csalodtak amikor bevallottam hogy cigizem de elfogadtak es ok veszik neked a megbeszelt dolgon. A kovetkezo pedog az lenne hogy sajnalom hogy felnott letetekre ennyire szanalmas es ostobak vagytok hogy tudatlanul elkezdtek engem szapulni:) de bunko pocs a szuleim igenis buszkek ram 4.5os atlaggal foleg hogy a than rendeszeti szkba jarok szoval szerintem anyadek teged neveltek eleg elcseszettul ha igy beszelsz tudatlanul masokkal . Folytatnam a kovetkezo fasszal aki szerint a barataim miatt es a menozes miatt cigizem:Ddd na ez is gaz . Mivel te is tudatlanul kotsz belem elmondom neked hogy informaciohoz juss hogy egyes egyedul kezdtem el dohanyozni a sajat barataim 2 honappal kesobb tudtak meg annyira egyedul cigiztem:) menjetek aludni szerintem es gondolkozzatok el azon hogy mas ember eletebe foleg azeba akirol semmit sem tudok azeba nem szolok bele! A sajat hibaitokba kossetek igy bele legyszies ne az enyembe ;) majd ha TI A SAJAT HIBAITOKBA ennyire letudjatok oltani akkor utana sem lesz jogotok az enyembe belekotni:) tovabbi szep estet az ilyen primitiv emberkeknek.
Kapcsolódó kérdések: