Miért ilyen a szaga a fűnek?
1-2x már vettem füvet és azok jellegzetes fű szagúak voltak, de a mostani az olyan mint vmilyen kint tertmett vadkender.. vagyis nem tudom pontosan mi, csak azt tudom hogy ezzel a szaggal kint találkoztam, azt hiszem gyomnövények közt..
Bár elvileg az eddigiek bent termett sativa félék voltak, ez meg kinti indica, lehet azért?
Haver próbálta és azt monta jó, de azért inkább rákérdezek
Persze, lehet, hogy bizonyos illatanyagokból egyik faj többet vagy kevesebbet termel, mint a másik.
Egyébként a marihuána az agyi keringést károsítja, és így hosszú távon stroke-ot okoz. Valószínűleg ez összefügg azzal, hogy amikor beszívok 4 napig teljesen tompa vagyok, ezért nem teszem már sok éve.
Oks értem.
Káros hatása meg nyilván lehet, ha gyakran szívsz sokáig.. de ugyanúgy van bármi másnak is.. az alkohol is káros ha non-stop részeg vagy, de ha okosan használod és csak ritkán élsz vele, akkor nem valószínű hogy bajod lesz tőle.
a marihuána nem károsítja az agyi vérkeringést, hiába linkelgetsz róla angol cikkeket, én tudnék 1001 másikat, ami az ellenkezőjét állítja. a füst viszont tartalmaz rengeteg anyagot, ami viszont igen...
Ezért nem kell füstöt fogyasztani.
Ha vadkenderre hasonló szaga van, akkor nem valószínű hogy túl potens.. Elszívhatod, bajod nem lesz tőle, viszont ha tényleg vadkender, akkor nem valószínű hogy beállsz tőle, csak a fejed fájdul meg!
Jó lazulást, ennyi jár mindenkinek!
Peace!
Ki kell próbáltnom, de ahogy írtam, haverom szerint ütött rendesen.
És abban a vadkenderes dologban nem vagyok teljesen biztos.. tudom hogy pl láttam már olyan növényt ami vadon nőtt és azt mondták rá akkor a haverok hogy az vadkender.. és hogy ennek a szaga meg nagyon hasonlít valamire amit már éreztem, csak nem tudom hogy az vadkender e volt vagy más kinti növény... na mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!