Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen a pattintós cigi?

Milyen a pattintós cigi?

Figyelt kérdés

Annyit olvasom már itt, de nem tudom mi a különbség a normál és a pattintós között.

Na és mi a különbség a pattintós cigihüvely és a normály hüvely között?

2014. dec. 30. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Van benne egy mentolos kapszula.Hogyha elroppantod akkor mentolos lesz a cigi.Egyebkent semmi ertelme beveszel egy ragot es ugyan ott vagy.
2014. dec. 30. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:
azért nem egészen ugyanolyan, mert ízre, beszívott füstre eléggé más lesz a cigi. a filterében/szűrőjében van egy pici kb 2mm átmérőjű műanyag gömböcske, azt kell két ujjal elroppantani és így a benne lévő mentolos esszencia bekerül a szűrőbe, tehát az átszívott füstöt módosítja. cigihüvelynél ugyanez a helyzet, csak abba neked kell ugye a dohányt beletölteni, meg hát árban is a kétszerese, ha pattintós hüvelyt veszel.
2014. dec. 30. 20:17
 3/3 anonim válasza:
Én normál cigiben kék Lucky-t szívok, pattintósban meg fekete Dunhill-t. Náthásan és télen jól esik a pattintós, de hiszek benne, hogy impotenciát okoz, szóval nem tolom sűrűn. Am én foggal szoktam elroppantani, körberopogtatni.
2015. jan. 1. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!