Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik cigi a legjobb kezdésnek?

Melyik cigi a legjobb kezdésnek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy eddig csak nagyon ritkán egy-egy szálat szívtam, és ki szeretnék próbálni több félét is. Melyik lenne a legjobb, és miért?

2014. dec. 28. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Az oxigén, mert életben tart.
2014. dec. 28. 22:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne szokj rá , mert pár év alatt egy ház árát kidobod, plusz az egészségedet is károsítod. Tehát nem jó egyik sem kezdésnek.
2014. dec. 28. 22:51
 3/10 A kérdező kommentje:
A rászokást most tegyük félre. Oké, hogy ez egy kérdéses pont, de ha eltekintünk tőle, akkor melyiket ajánljátok?
2014. dec. 28. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Arany malbri, én is azzal kezdtem, se nem túl gyenge se nem túl erős.
2014. dec. 28. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
arany marlbi erősnek számít, ha azt vesszük, hogy 0.5ös. max a minősége miatt nem fog erősnek tűnni. minden jobb ciginek van fehér dobozos változata, azok 0.1es erősségűek, tehát a leggyengébbek. talán azokkal érdemes.
2014. dec. 29. 00:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Kék multi elég jó.
2014. dec. 29. 01:57
 7/10 anonim ***** válasza:
dupla pattintos marbi. nem tul eros de nem is gyenge(0,4) nekem az a kedvencem
2014. dec. 29. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Arany Marbit tudom ajánlani én is, esetleg ha az erősség nem probléma akkor piros Lucky, esetleg sárga Camel, ezek erősek, de tényleg jó cigik.
2014. dec. 29. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
multi
2014. dec. 29. 11:34
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Teljesen mindegy, hogy melyiket szívod, mert egy idő után már úgysem fog kielégíteni.

A másik pedig az, hogy tudd, hogyha megszereted, na nem a cigit, hanem a dohányzás élményét, örökre a rabja leszel. Úgyhogy, most még van esélyed hogy válasz, de ha már módosult a tudatod(megszereted a dohányzást)már semmi esélyed a választásra.

Még valami! A dohányosok nem azért cigiznek, mert annyira élvezik, hanem azért mert nem tudnak nem dohányozni.

2014. dec. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!