Mi a jó vizipipa tömés titka?
szia:) Én mindig kézzel tömöm a nagyobb összeállt dohányleveleket szétszedem és mielőtt lyukasztok ráteszem a szenet megnézem kb mennyi helyet foglal és csak alatta lyukasztok azt is csak kis tűvel( persze alufóliát használok) a dohány minősége?abszolut egyet értek az előttem válaszóval én is ugy tapasztalom hogy az a legjobb :)
19/L
Ha be tudsz szerezni akkor a nakhla mizo-t ajánlom.Dobsz egy email-t segítek hogy honnan vegyél interneten!
A dohányt szedd darabokra. aztán rakd bele a kerámiádba kicsit nyomkodd le hogy ne legyen púpos. Ajánlom az alugyűrüt ami abból hogy letépsz egy darab alut és abból gyürsz egy "kigyót" ráméred a kerámiádra és összekötöd a két végét igy lesz egy gyűrű(valamivel lapítsd meg hogy ne legyen göcsörtös) ezt rakd először a kerámiára(távol tartja a szenet a dohányodtól)Azután mehet rá alufólia én 4 rétegben szoktam rárakni mert olcsóbbfajta van itthon.Lyukakat körzővel csináld körbe körbe :D Én nem csak a szén alá rakok lyukat hanem egyenletesen minden részére a fóliának! Remélem tudtam segíteni, ha van vmi kérdésed dobj egy emailt!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!