Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet kapni szivart trafikokba...

Lehet kapni szivart trafikokban? És ha igen mennyibe kerül a legolcsóbb szivar?

Figyelt kérdés

nem szivakára gondolok

Köszi a válaszokat :)

2014. dec. 16. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen van vagy 10-15 féle legalább is itt ahol én voltam. Nem tudom mennyi volt a legolcsóbb talán olyan 500-800 forint lehetett de az olyan is.

Ha csak azért kell hogy kipróbáld, akkor ezt ajánlom, ezt dohányboltba vettem, tehát megtalálod ott is: [link]

1200Ft volt, ne várj tőle sokat egy kellemes őszi napon egy kávé mellett jó lehet, de nekem eleve nem jöttek be a szivarok én is úgy próbáltam ezzel hogy kíváncsi voltam milyen. Nem szabad letüdőzni, a vége nagyon nagyon nagyon rossz úgyhogy ne akard "kihasználni" az egészet. Egyébként kellemes, nincs nagy füstje de egy fél órát minimum kibír és tokkal adják, ergo ennek a tárolása biztos.

2014. dec. 16. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Don Alfredo Corona 450 ft, de nagy elszánás és nagy gyakorlat kell hozzá, iszonyat erős, és nem a legkiválóbb dohányokból van. A maga nemében egy színfolt. Van még kb. ilyen összegét egy jóval vékonyabb Djarum szivar is, az jobb, fa szipkája van. Az Ász-t nem ajánlom, barna papír a borítása, 6 db 750 ft. A King Edward szivar jobb az előzőeknél. De igazán a 3000 ft-os kubai szivarok képezik a fogyasztható kategóriát (nem mindennap kell szívni). Ilyen a kedvenceim közül a Punch vagy a (nem kubai) Nub. De óriási a választék, a Cigar Towerban érdemes tájékozódni. Amúgy van 16 és 23 ezres szivar is (Cohiba Siglo VI, Cohiba Behike).
2014. dec. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!