Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigarettamárka lenne...

Milyen cigarettamárka lenne megfelelő ajándéknak?

Figyelt kérdés

25 éves bátyámnak kellene.

Nem dohányzóként nem vagyok jártas a márkákban, de valami olyat szeretnék aminek a doboza is jól néz ki és a cigi is jó benne :)

Valamint hogy Magyarországon kapható legyen :D

2014. dec. 2. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen értékben? ha van pénzed inkább vegyél egy szivart.
2014. dec. 2. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Olyan 2000 forintnál nem terveztem többet.

Szivar az nem hiszem, hogy neki tetszene

2014. dec. 2. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha mégis szivart akarnék, abból melyik lenne: jó, olcsó és kapható az országban?
2014. dec. 2. 18:10
 4/5 BlodDrunk ***** válasza:

Djarum márkát vegyél ha cigit akarsz van többféle izű.,

Chrry,Vanilia,szegfűszeg amiket itthon láttam olyan 1600Ft egy doboz 20szál van benne.

De azért ha karácsonyra vennéd akkor tegyél le róla én nem tartom jó ajándéknak,légy kreatívabb.

Ha névnap vagy valami ksebb dolog akkor jó ötlet!

2014. dec. 2. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írta, Djarum, 1990/doboz, 20 szállal, a Black belőle az "alap", mármint Djarum Black (csak a félreértés elkerülése végett), szerintem kb. minden trafikban van, a többi lehet nem található meg mindenhol.
2014. dec. 3. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!