Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mandulaműtét után mennyi...

Mandulaműtét után mennyi ideig nem lehet dohányozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, de az régi és nem valószínü, hogy érzekzik rá mostanában válasz.

Amúgy torok manduláról van szó.

Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy egyáltalán minek dohányzok meg stb...

Köszi előre is

2010. jan. 31. 11:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%

De igen, en bizony azt mondom, hogy minek dohanyzol.

Pont ilyenkor kell megragadni az alkalmat, hogy leszokj.

Amikor a sebeszeten fekudtem, lattam egy fickot, aki napi 4 dobozzal szivott el elotte es bent megorult. Igen csunya latvany volt. Az infuziot nem varta meg, amig lecsopog, mert neki mar sietos volt, a k**aszott cigije miatt. Felult, a cigit ott morzsolgatta a kezeben, meg a gyujtojat, annyira koncentralt a drogjara, hogy eszre se vette, hogy kozben feszul a zsinor es a ver elindult felfele a csovon... mert csak az szamit, hogy a CIGI, a CIGIIIII jaaaaj A CIGIIIII

Hat ennel ijesztobbet nem is lattam eskuszom

Es ahogy lehet, a friss sebre nyomnad a fustot, az jolesne komolyan?

Ne mar....

Ez szanalmas...

A legfrissebb 3 napig.... viszont utana kezd el nagyon fajni, nyilvan nem ok nelkul, szoval akkor meg eleg erzekeny, napokig faj, van, hogy tobb, mint 10 napig, de nagyon.

Akkor majd, mivel nem egeszen friss a seb, majd nyomod ra a forro fustot?

Hat TE JO EG

Szerintem rogton a mutet utan is gyujts ra, ilyen erovel

2010. jan. 31. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Én még a műtét napján rágyújtottam és nem lett baja a sebemnek. (A füst amúgy sem forró, aki dohányzik az tudja, aki meg nem dohányzik, az hogy meri állítani?) Nyugi
2010. jan. 31. 15:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát kedves első válaszoló.Igazad van, de amit leírtál azt magamtól is tudom, úgyhogy köszi a semmit.

Második válaszolónak pedig tényleg köszönöm, azért én várok vele pár napot, nehogy baj legyen belőle, de akkor nem félek tőle.Úgyhogy köszi mégegyszer.

2010. jan. 31. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Nem forro a fust?

Lehul 2-5 centi alatt? Ne mar

MIHEZ KEPEST forro, ugyebar

A friss sebnek eleg forro

Es eleg sok szart tartalmaz....

De hat mit is varok a fuggoktol

Jol pontozzatok is le, amiert azt mertem mondani, hogy FORRO pfffffffffffffffff

2010. febr. 4. 16:25
 5/12 A kérdező kommentje:

Én nem pontozlak le, de úgy gondolom, hogy semmi használhatót nem válaszoltál, szóval kár volt írnod ide.Amúgy meg honnan tudod, hogy mennyire vagyok "függő"? Nem azért kérdeztem, mert anyira rá vagyok szokva, csak 1-2 naponta 1 szál el megy.

Nem kell rögtön ítélkezni... És a füst továbbra sem forró !:)

2010. febr. 4. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Kedves első (és egyben harmadik válaszoló)!

Miért vagy ilyen indulatos? Én el tudom fogadni, hogy Te nem dohányzol és ezért nem piszkállak, hogy gyere gyújts már rá, mert az milyen jó szerintem. A dohányosok is pontosan tudják, hogy nem egészséges a cigizés, de sajnos függők lettek. Én nem ítélkezem mások felett és elfogadom, hogy más az más. Feleslegesen pazarolsz egy csomó energiát erre az egészre. Ha ennyire irritál a téma talán el kéne menned egy jó kineziológushoz, hogy feloldja ezeket benned. További szép napot és :).

2010. febr. 5. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

"Ha ennyire irritál a téma talán el kéne menned egy jó kineziológushoz, hogy feloldja ezeket benned."

Ja mikozben a munkahelyemen, a buszmegalloban meg ezernyi helyen kell szagolnom a magadfajta nyugtatgato kis kocsogok fustjet, amit telen-nyaron ejjel-nappal, ha kell, ha nem, fosnak ki a pofajukon.

Na igy nyugizzal, kisember.

2010. febr. 11. 16:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem kell minnden dohányos egy kalap alá veni.Én személy szerint buszmegállóba csak akkor cigizek, ha nincs ott senki és máshol is ha van valaki a közelemben megkérdezem, hogy zavarja-e.Szóval em kell itt idegeskedni meg veszekedni, hanem nyugodjál már meg légyszives. kössz....
2010. febr. 11. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Szokj rá a cigire, akkor nem fog zavarni, nagyember!

A többi jelződet válaszra sem méltatom, mert sértené az intelligenciám. Ja és szerintem tuti mindenki azért szokott rá a dohányzásra, hogy téged idegeljen...

2010. febr. 12. 17:46
 10/12 anonim válasza:
sziasztok! nemminden füst forró.( pl a west ice igen fagyos:) ) szóval énis cigizek és ez a 9.ik napom mandulaműtét óta. ilyenkor már 1-2 szálat azért el lehet szívni?
2010. febr. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!