Töltött vagy csomagolt a károsabb?
Kísérletként hogy le lehet-e szokni róla, fél éve cigizem.
Töltött és dobozos is volt köztük, és valahogy azt vettem észre, hogy amikor elszívok egy szál boltban vett cigit, attól jobban kívánom a következőt, míg a töltöttnél nem.
Lehetséges, hogy a trafikban árult cigikben olyan anyag van, amitől jobban kívánjuk a következőt ?
Mert töltött után nem érzek ilyen késztetést.
Egyébként a leszokásról annyit, hogy rászokni sem tudtam X"DDDD vagy ilyen nagy akaraterőm van, vagy nemtom...
Bármikor le tudom rakni, kibírom 2-3 hétig is nélküle, nem része az életemnek.
Csak egy észrevétel volt hogy MINTHA a csomagoltban lenne valami amitől jobban kívánná az ember a következőt.
Ti észrevételetek ?
24 éve dohányzom.
Fél éve szívod?Minek?Mindenki így kezdte,fél év semmi!Én már mindenféle cigit szívtam,de mostanában tényleg érzem én is biztos kevernek bele valamit!
Fogalmam sincs, mit töltesz a cigibe. A bolti dohányt rengetegféle vegyszerrel kezelik, mire te elszívod, akármi előfordulhat. Ha házi dohányt szívsz, akkor már más a helyzet. Szívd pipából, úgy a kátránytartalommal sem kell számolnod.
Vagy esetleg ne legyél akkora balfa.sz mint én, mikor rászoktam, és hagyd abba. Leszoktam, de elmondom, rohadtul nem volt egyszerű.
Kevés mennyiségbe nem káros,nagyon kevesen tudják de pl napi 1-4 száltól kizárt dolog hogy valaha is bármi bajod lesz.
Persze csak jó minőségű.
# 6
Jó minőségű = házi dohány. A többi mind nagyon káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!