Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék bemenni a boltba de...

Szeretnék bemenni a boltba de nem lesz nagyon kínos szerintetek?

Figyelt kérdés

19/L vagyok ( kinézetre 16 kb)

a barátnőmnek most lesz a szülinapja és szeretnék neki venni egy ilyen kisebb vaporizert..

találtam is egy headshop nevű üzletet az egyik bevásárló központban de félek hogy bemegyek, elmondom hogy mit kérek és nagyon furcsán néznek majd rám..

2014. nov. 19. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Miért néznének furán? Nem értem :S
2014. nov. 19. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

Mikor még csak a címsort olvastam, azt hittem, hogy anál-intrúdert akarsz venni, de megfelelő boltban az se lenne ciki!

Na bumm, aztán majd legfeljebb megmutatod a személyidet...

2014. nov. 19. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:

ha kínos is lesz, kit érdekel. ha ez megnyugtat, én egy doboz sört vagy 40 forintos cigipapírt sem tudok feltűnés nélkül vásárolni, mert 13-15 évesnek néznek, hiába múltam 21. :D

az esetek túlnyomó részében az eladók jobban zavarba szoktak jönni, szerintem, mint maga a vásárló.

és hozzá kell tenni, annyira sokkal fiatalabbnak ezek szerint nem gondolnak. ha én lennék a pénztárgép/pult túloldalán, tök nem lepődnék meg, ha egy 16 évesnek kinéző valaki szeretne vaporizert venni. akkor sem lepődnék meg, ha mást. :D

2014. nov. 19. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nem értem, hogy ebben mi a kínos!

Én is azt hittem valami műbránert akarsz neki venni, vagy valami hasonlót :D

Akkor ennyi erőből pékségben is kínos kenyeret venni???

2014. nov. 19. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

:-))) Én is azt hittem, hogy valami vibrátorféle az a vaporizer, még nem hallottam róla, de most utánanéztem.

Nem értem mi abban a ciki.

2014. nov. 19. 15:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kínos, max elkérik a személyidet. Amúgy régen sokat vettem kolitársaknak cigit, amikor én mentem a boltba. Először én is úgy éreztem, hogy úristen biztos mindenki azt hiszi, hogy dohányzom. De nem volt semmi :D csak elkérték a személyimet, kifizettem és kész.
2014. nov. 19. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom azért vannak ott, hogy eladják az árut, nem azért, hogy a vevőt nézegessék..
2014. nov. 19. 16:22
 8/8 TallandThin Boy ***** válasza:
Miért ciki? Kit érdekel, hogy ki mit gondol. Ha elkérik, megmutatod a személyit aztán csókolom.
2014. nov. 19. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!