Mikor igényeled a legjobban a cigit?
Én reggel ébredés után, ha nem gyújtok rá megbolondulok, meg kaja után de az nem vészes.
Meg mennyi nektek a napi adag? (Szál) nekekm 10-15
Havonta mennyit visz a kasszádból? nekem havi 4-5ezer
Meg mennyi ideje cigizel. én 5éve
Csak kiváncsi lennék ki milyen dohányos.
:)
Mikor?
Reggel amíg beérek az egyetemre az fixen egy (esetleg kettő). Vagy itthonról a metróig, vagy a metrótól az egyetemig. (Esetleg mindkettő.) Ha kocsival megyek (ritkán), akkor leparkolok és rágyújtok. Szerintem az összes közül erről a szálról mondanék le a legnehezebben.
Másik fix ugyanez hazafelé, vagy az egyetemtől a metróig, vagy a metrótól hazáig. Ha kocsival vagyok indulás előtt egyet.
További olyan szituk, amikor cigiznem kell:
Ha várnom kell valakire. Meg van beszélve egy találkozó vhol és ő késik vagy én értem oda előbb és máris az első dolgom venni a számba a cigit. Nem vagyok nagy dohányos, de ez az a szitu, amikor ha elszívok egyet és még nincs sehol, akkor gyújtok rá a következőre. Mondjuk ezzel sztem a legtöbb dohányos így van. Legalábbis a múltkor meg volt beszélve egy bnőmmel, hogy a Keletinél találkozunk. Mint kiderült egy metróval is jöttünk, csak nem vettük észre egymást. Feljöttem, körülnézek, nem látom sehol, rágyújtottam. Aztán kábé fél perc múlva észrevettem, ahogy tőlem pár méterre cigizik. Ő se látott engem, ő is rágyújtott. Ezt a mai napig felemlegetjük, mert marha vicces volt :-D
ZH/vizsga előtt nem tudok egyszerűen bemenni úgy, hogy nem gyújtottam rá, egyszer megpróbáltam, el is kaszáltak :-/ ZH/vizsga után már kábé az épületből kifelé a kezemben a cigi, anélkül nem nyugszom meg :-D
Bulikban még cigizek sokat, ha mindenki rágyújt körülöttem, mondjuk egy beszélgetés alatt, akkor én is, de ezek szerintem elég alap dolgok.
Mennyit?
Egy doboz három napig tart kábé. Napi öt-hat-hét szál.
Mennyibe kerül?
Na ez az, amit megfogadtam, hogy sose számolok ki :-/ Havi 10-11 max 12 dobozzal számolva, hát ennyi, havi 10-11 ezer forint a cigim + öngyújtót venni időnként, de az minimális, pár száz forint. Mondjuk nekem a táskám alján van körülbelül hat öngyújtó, meg a kabátzsebeimben ugyanennyi, aminek a fele működik is :-D Meg rengeteg öngyújtót kapok, ilyen promós, reklámos standoknál mindig veszek, ha van ingyen. Néha találok is, múltkor a villamosmegállóban találtam a földön, kipróbáltam, működött. Szóval rágyújtani a legolcsóbb még xD
Basszus, kiszámolva megint rámjött a leszokhatnék :-/ :D
(Kérdező, töltöd, hogy ilyen olcsón kijössz?)
Mióta?
Kilencedik gólyabálon cigiztem először életemben, aztán ha kínálgattak elfogadtam, aztán ha rágyújtottak lehúztam őket. Aztán vettem magamnak, hogy ne kelljen mindig lehúznom őket, ha rágyújtottak gyújtottam velük én is. Aztán egyszer rágyújtottam egyedül. Füstölögve gyorsabbnak tűnt reggel az út a metróig (középsuliba is azzal jártam), hogy "csináltam vmit" útközben. Szépen rá is szoktam. Voltam 15-16 éves kb, azóta dohányzok napi szinten. Most vagyok 20.
Hétköznapokon reggel suli előtt, délután suli után. Ez olyan napi 4 szál.
Hétvégéken ha nem megyek bulizni, akkor 0. Ha megyek, akkor akár 1 doboz is.
Stresszhelyzetek előtt (pl vizsgák) is elmegy 1-2 szál.
Havi 2-3-4 ezer körül van nekem is.
2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!