Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigarettából...

Elektromos cigarettából melyiket tudnátok ajánlani, ami jó és nem túl drága?

Figyelt kérdés

2014. nov. 4. 11:20
 1/6 anonim válasza:
Az eGo-T elektromos cigit ajánlom nekemis olyan van a barátomtol kaptam úgyhogy nemigazán tudom mennyibe került de én szeretem de ha veszel akkor venned kell hozzá folyadékot amivel megkel tölteni igazából fecskendezni de fecskendőt valószínű hogy adnak hozzá meg töltőt is de a porlasztóját is kikell egy idő után cserelni meg rendszeresen kell takarítani
2014. nov. 4. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az elsőhöz. eGo márka valamelyik tagját ajánlanám én is, nekem is az van per pillanat, és jól működik. 5000 Ft maga a készülék, meg 800-1200 forint 10 ml liquid, és körülbelül havonta kell kazánt/porlasztót cserélni, az havi egy ezres kb. de idővel akár magad is felújíthatod, youtubeon sok az oktatóvideó. Ha tudok még segíteni, akkor írjál privátot.:)
2014. nov. 4. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 4. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Facebook-on vannak csoportok szoktak hirdetni mostanában elég sok kezdő szettet bolti ár alatt.
2014. nov. 5. 00:05
 5/6 anonim válasza:
Én a www.vaporizer.hu oldalt tudom ajánlani , mert jó árakon vannak készülékek és az sem mindegy, hogy ha hibás a készülék, akkor garanciát is tudsz érvényesíteni,mert egy külföldről, vagy kéz alól vett készüléknél ez elég problémás.
2014. nov. 5. 19:23
 6/6 anonim válasza:
Az eGo egy aksi, lehet többféle patronnal is kapni, pl. a H2 patron alsó fűtőszála, a Helix V3 felső fűtőstálas, mindkettővel lehet kapni. Az alsó porlasztós előnye, hogy könnyebben felszívja a liquidet amikor már kevesebb van benne, a felsőről meg általába elmondható, hogy jobb, aromásabb a füstje, de mindkét verzión belül van jó, és van rossz modell is. Én a Helix V3-mat ajánlom eGo-hoz.
2014. dec. 7. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!