Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A mentolos e cigi tényleg...

A mentolos e cigi tényleg tüdő tágulást okoz?

Figyelt kérdés

Párom dohányzik, néha vesz nekem is, hogy menjekvele pöfékelni. (epreset, almásat) Mondtam neki, hogy nekem a mentolos ízlik. Azt mondta, olyat nem kaphatok, mert tüdő tágulást okoz, több nikotin, meg kátrány megy a szervezetbe.

Nem rég vettünk elektromos cigit.

Ő felváltva szívja a normálissal, én csak az E-t. Vett nekem bele különböző olajokat. Kértem, hogy vegyünk mentolosat is. Nem engedte. Kezdte megint a szöveget... Hiába mondom neki, hogy ebben sem nikotin, sem semmi nincs. Nem enged a dologból.

Most vettem magamnak mentolosat. Tök jó. Jól esik. Olyan, mint ha mentával inhallálnék.

Igaza van a páromnak? Szívjak bármi mást, csak mentolosat ne?

Komolyan gondolja a mit mondott, mert a cherryset utálja, hányingere lesz tőle, még is inkább vett nekem olyat, csak mentolosat ne akarjak.

2014. okt. 30. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Pont nemrégiben volt erről szó, egy brit orvos magán tesztelte, hogy tüdőtágulást vagy hörgőtágulást okoz-e az elektromos cigi (a liquid aromája nem releváns erre nézve), és nem tapasztalt semmi ilyesfajta elváltozást. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy az e cigi egészséges, de az sincs bizonyítva, hogy nem az.
2014. nov. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!