Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuana fogyasztóknak...

A marihuana fogyasztóknak mennyi esélyük van hogy tüdőrákosak legyenek, mondjuk egy dohányzóhoz képest?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A drognak (fűnek) nem a füstje a gáz. 3adszorra is leírom.
2010. jan. 26. 23:42
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
20:08 veled vagyok:) a többi meg azt mondja ami van a hírekbe...no élettapsztalat, könyvmoly, elborult elméjű, felszínes gondolkodású ember. na ez az én véleményem. és örülök hogy végre kiönthettem magamból:)
2010. jan. 26. 23:47
 13/16 anonim ***** válasza:

utolsó: örülök, hogy van más is, aki azért utánanéz... :))

többi: a füst mindenképpen gáz, akárhonnan jön. égéstermék! nem ismerem azt a vaporaizét, de ha az valóban füstmentes, akkor az valóban hasznos lehet.

én inkább azt tartom valószínűnek,hogy a sima dohány, és a marihuana égése kb. ugyanolyan arányban tartalmaz rákkeltő dolgokat. végülis mindkettő növény - bár a sima dohány átmegy mindenféle kezelésen, szárításon...

2010. jan. 27. 08:18
 14/16 anonim ***** válasza:

amugy aki hülyeségeket ír, az nézze végig ezt a filmet. ha meri. :D ez 5 részből álló egyenként 10 perces filmecske.. nézzétek meg mind az 5 részt.

http://www.youtube.com/watch?v=rNXkjP5ADp8

jobb oldalt kinnvan a többi része

ebben a dokumentumfilmben benn van a vaporizer.

de itt egy link, hogy mi is az pontosan:

[link]

+1 videó a működéséről.

http://www.youtube.com/watch?v=gCUNMpex-Wo

2010. jan. 27. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 5-6 joe tartalmaz annyi kátrányt mint 1 doboz cigi
2010. febr. 1. 15:35
 16/16 anonim válasza:
Én kipróbáltam, hogy ha csak dohányt szívok szűrő nélkül úgy, mint füvet, akkor azt kellemetlenebb lenntartani, míg a fű még élvezetes is, persze egy kis dohány azért kell hozzá:-))
2010. jún. 7. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!