Káros a füstölű? (FONTOS)
Figyelt kérdés
Nah hát én ezeket a made in indei vékony fapálcára felvitt füstölőt szoktam letüdőzni tehát török belőle 5 cm-ez és letüdőzöm ebből lehet valamein balyom nem szoktam max minden nap 1db 5 vagy 10 centis csikot lehet ettől valamien bajom tüdőrák vagy valami?
boccs a helyesírásért csak cs-zek sry
2010. jan. 24. 17:38
2/7 anonim válasza:
Nekem olyan migrénes görcsös fejfásom lett tőle hogy rohantam hányni. A lakást fél óráig szellőztettem, de még akkor is éreztem a szagát. Soha többet!!!
3/7 anonim válasza:
De minek kell beszívni? Jobb elfoglaltságot nem találsz?
4/7 A kérdező kommentje:
Azért szívom be mert megnyugtat és jólesik de jobb lenen ha tunátok vlamien cikket küldeni vagy aki esetleg már csinált iet ha káros abbahagyom a cigi tudom h káros szval nem cigiziek!
2010. jan. 24. 17:57
5/7 anonim válasza:
ember, ha le akarsz nyugodni, ne tűdőzd a füstölőt, hanem gyújtsd meg a szobába ahol vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz negyedik csak muterék nem bírják a szagát azért kint szoktam am arra lennék kíváncsi h a füstje tartalmaz e mérgeket és ha igen akkor mennyit?
2010. jan. 25. 14:44
7/7 anonim válasza:
Szerintem elég gyerek lehetsz még :) de aranyos
Igen nagyon káros anyagokat tartalmaz, ha rendszeresen csinálod te is lehet rákos, szóval szerintem felejtsd el, mi értelme van? ez csak nevetséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!