Mért zavarná a barátomat ha cigiznék? 18/L
Kezdem a legelejéről.
Húgom 2éve cigizik, miutan kiderűllt, hogy cigizik anyunak ez nem tetszett ahogy bátyjámnak se sokáig tiltották, hogy cigizzen aztán annyiban hagyták mivel úgy voltak vele hogy, ha suliba megyünk úgyis.fog cigizni es hogy akkor inkabb o veszi a cigit neki, mint hogy masoktol kérjen és ne hogy fűves cigit adjon neki valaki.. Aztán ez így ment tovább. Bátyjám bulizás közbe szokott rá anyum elnezte mondván fiu es majd ő kikeriti rá a pénzt ha már rászokott ő is, vele elnezőbb volt mint a hugommal.
Én kb fél éve vagyok úgy hogy néha néha rámjön, hogy muszály beleszívnom, ha hugom mellettem ragyujt. Persze ezt a baratom nem tudja mivel ugyis csak vita lenne belőle, bár soha nem hazudok semmiben neki ezt mégse tudnám elmondani neki. Zavarná es ugyis úgy tenne, hogy vagy én vagy a cigi persze egyertelmu, hogy o! Viszont ezt én is eljátszottam vele, még mielött rászokott de mivel a haverja régóta cigizik és nem tudta megálni, hogy ne cigizzen sok vita volt ebből is na de én nemtudom mért zavarná ha cigiznék.. hülye ötlet tudom csak nem értem mért..
Értelmes válaszokat megköszönnék.
Pedig teljesen jogos volt a válasza. Elég undorító, mint egy hamutartót nyalogatni. Megjegyzem nem csak a szádnak lehet tőle kellemetlen mellékíze...
Azon túl drága, értelmetlen és egészségtelen. Nem elég ellenérv?
először is mert a muszáj pontos j
kettő, nincs annál undorítóbb és kiábrándítóbb és gusztustalanabb, mint egy büdös cigi szagút megcsókolni. Valóban elhányhatná, magát ha olyan gyenge lenne a gyomra. ezenfelül a bőröd is olyan illatú, a nemi szervedről nem is beszélve, és csodálkozhatsz miért nem akarnak kinyalni. Egy nőnél végképp nem vonzó, rondává teszi a bőröd és öregít, ha rászoksz a cigire évek múlva idősebbnek fogsz kinézni, mint saját édesanyád .
De aki azt írta, hogy önzőség részéről igaz. Vagy cigizhess te is vagy akkor ő se cigizhessen. Ezt beszéld meg vele vagy mindketten vagy egyikőtök sem.
Szerintem ilyen nincs, h megengedünk (elnézünk) egymásnak valamit, vagy sem....
2 ember egy párkapcsolatban nem egymás tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!