Hol lehet jó minőségű elektromos cigarettát vásárolni Székesfehérváron?
Figyelt kérdés
#elektromos cigaretta #kazán #kiegészítő #tartozék #akkumulátor #Székesfehérvár #e-cigaretta #e-liquid
2014. okt. 14. 11:01
1/5 anonim válasza:
Ez nem arról szól. Pénz lehúzás az egész.
3/5 anonim válasza:
Székesfehérváron a Budai út elején!
Green Smog.
Nagy választék, garancia, segítőkész kiszolgálás!
Nekem bejött a liquid is. Mellow dew e-liquid, nagyon jó minőség, és bevizsgált!Kóstolni is lehet náluk!
4/5 anonim válasza:
távírda utca folytatásában van az fura játékbolt szerű hely, ahol akciófigurák vannak a kirakatában, nah annak a szomszédjában van az ecigimester egyik boltja, az eladó egy fiatal dagi rokker srác, aki keni vágja a témát, súlyosan ecigi mániás, nem ver át, tényleg felméri az igényeidet, és az alapján ajánl készüléket. ezenkívül szokott szervezni ecigi találkozót is helyi kocsmákban, amiken egyre szebb számban vannak jelen.
5/5 anonim válasza:
Én már vásároltam mind a kettőben! Nívóban van különbség a két üzlet között a Budai javára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!