Miért akarom ennyire kipróbálni a cigit?
Üdv! Ellene vagyok a dohányzásnak, mármint az nem zavar ha más dohányzik, nem vagyok "antidohányos" és a szaga se zavar. Egyszerűen csak nem akarok és nem is fogok rászokni mert feleslegesnek tartom, és sajnálnám rá azt a sok pénzt, persze senki nem rakja félre azt amit elcigizne, meg úgyis elmegy az a pénz másra de akkor is. Egy-két szálat szeretnék elszívni csak, hogy tudjam milyen érzés.
Két akadálya van;
Hol tudnám elszívni? Reggel busz előtt nincs rá lehetőség mert úgy megy a busz, hogy előtte nincs rá idő. Suli után és szünetekbe sincs rá lehetőség főleg most, elég keményen büntetik a suliidőben cigizést. Utána egyből jön a busz így nincs rá hely és idő.
A másik, hogyan szerezzek? Trafikba nem mehetek, dohányos rokon, tesó, szülő pedig nincsen. Haverjaik se cigiznek egyedül pár osztálytársam de ők nem haverok csak osztálytársak így ciki lenne kérni tőlük.
Lebukni nem szeretnék, ezért nehéz. A fő kérdés, miért akarom ennyire kipróbálni és, hogy oldjam meg? Előre is köszi! 16/f
Ez nem igaz h ivy szoknak ra az emberek!!
En egyszer kiprobaltam es nemhogy nem kovetkezoleg ne gyujtottam ra soha tobbet nem kellene cigi.olyn borzalmas keseru hogy elmondani nem lehet.letudozzem.egyszer es utana feloraig kohogtem meg marta a torkom..
En is azert probaltam ki amiert te is.De oszinten?ha kihagyom se vesztek vele semmit.Probald ki ja annyira kivansi vagy de semmirol nem maradsz le hidd el!
Bocsi a ekezetekert es hibakert csak telorol vagyok.
15/L
mintha magamat olvasnám :D
engem: lázadás+kíváncsiság+közérzet vitt rá.
egyik ismerősöm a buszról leszállva rágyújtott és úgy kértem tőle egy szálat,de meg is megkérhetsz valakit,hogy vegyen neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!