Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az e-cigitől, bejelezhet a...

Az e-cigitől, bejelezhet a füstjelző?

Figyelt kérdés
Elvileg nem,mivel pára,vízgőz szerintem,van aki próbálta már?

2014. okt. 5. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Persze hogy be jelez, *fust jelzõ*a cigi es kėpez fustot!

Pl a vonatokon a wcben es egyebhelyeken ahol tilos a dohanyzas pont ezert hasznaljak ezt a jelzõt !!

2014. okt. 5. 09:25
 2/9 A kérdező kommentje:
De,pont ez a lényege,hogy nem füst! Hanem vízpára,az e-cigit bárhol használhatod,vonaton is,nincs nyilt láng,nem füstöl,ezért kérdem.
2014. okt. 5. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Létezik optikai füstjelző is. Az természetesen bejelezhet. A szénmonoxid érzékelő nem jelez.
2014. okt. 5. 09:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Mennyire érzékenyek ezek? Közvetlenül kellene ráfujnóm?
2014. okt. 5. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
én használom étteremben, munkahelyen, moziban, plázában, parkolóban, benzinkúton, de még a boltban aholm a higítót veszem is... hol jelzett be füstjelző? sehol, mivel nem bocsájt ki füstöt, csak gőzt...
2014. okt. 6. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az optikai füstérzékelőben van egy optikai adó, ami úgy van fókuszálva, hogy normál esetben a vevő egység nem látja, ha füst részecske kerül a kamrába, akkor a fény megtörik, és a vevőegységhez fény jut, így el kezd riasztani. a gőz nem fog bejutni egy ilyen füstérzékelőbe sem, mivel eloszlik pillanatok alatt, ha csak nem közvetlen a füstérzékelőre fújod rá, akkor nem fog beriasztani miatta.
2014. okt. 6. 18:01
 7/9 anonim válasza:
De be riaszt. [link]
2016. dec. 7. 21:31
 8/9 anonim válasza:
necces, ne próbáljátok, közvetlenül ráfújva valószínűkleg bejelez, ha olyan fajta a füstjelző egyébként is bejelezhet ha olyan fajta. és mivel nem vagy szakértő valószínűleg füstjelző fajtákból, nem ajánlom:D
2018. márc. 3. 23:15
 9/9 anonim válasza:
Meglepő módon igen és hamarabb, mint a normál cigiről. 2 évig napi egy dobozt elfüstöltem a lakásban és sosem szólalt meg a füstjelző. Fél éve átálltam az ecigire és azóta többször is beriasztott. A plafonon van, tehát egyáltalán nem közvetlenül fújom rá. Elég idegesítő ilyenkor felmászni, hogy az leállítsam.
2019. szept. 14. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!