Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most ez igy karosabb vagy nem?

Most ez igy karosabb vagy nem?

Figyelt kérdés

mar 3 eve cigizek! de en nem egy hagyomanyos cigis vagyok, van ugy hogy egy honapig ra se gyujtok aztan megint, de amikor cigizek akkor is naponta max 6 szivok el, na jo ha buliban vagyok akkor meg 2 csomag is elmegy neha:d

egy ismerosom azt mondta hogy akik ilyen valtozoan cigiznek azoknak karossab az egeszsegukre!

2010. jan. 22. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Te szent szar...hány évesek vagytok? Rég hallottam ekkora ökörséget. A cigaretta mindenféleképpen káros, bár a mai fiatalok egyre hamarabb választják ki ezt a stílusos halálnemet maguknak. Előrelátóak. Őket már nem kell eltartani nyugdíjas korukban a föld alatt ;-D.
2010. jan. 22. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
én is így vok mint te, nem tom h károsabb-e , de lehet van benne vmi, de csak a szívre lehet károsabb szerintem, persze az se jó
2010. jan. 22. 03:12
 3/4 anonim válasza:
100%

Ez pusztán kémia, és biológia...

gondolj bele... miért káros a cigaretta? mert az a rengeteg méreganyag lerakódik a szervezetedben.

Tehát minél többet szívsz, annál károsabb... és innentől kezdve mindegy, hogy életed végéig napi egy szál, vagy két hetente 14 szál, mert az ugyanannyi káros anyag...

egyesek még belekevernek ilyen tényezőket, hogy x idő után ennyi ürül ki a szervezetedből, de ezzel te ne számolj... az évek után ürül csak ki, és ahogy írtad, kb 1 hónap amíg nem gyújtasz rá, aztán újra kezded...

remélem hasznos volt... szal No Cigi... az a legkevésbé káros... :D

2010. jan. 22. 04:46
 4/4 anonim ***** válasza:
200 év alatt bomlik a kátrány. Szerintem bőven ráérsz ;-D.
2010. jan. 22. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!