Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki már szívott füvet, lehetne...

Aki már szívott füvet, lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Privátba linkelnék pár oldalt, ahol természetes, legális növényekhez lehet hozzájutni, amik hasonlítanak a fűre. Azt viszont nem tudom, hogy mennyire intenzív a hatásuk, ezt szeretném kideríteni.

2014. szept. 26. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
igyál ginszenget nagy mennyiségben, a hatása ugyanaz lesz.
2014. szept. 26. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ami csak hasonlít, az szintetikus vacak, ráfújják a feloldott vegyszert. Ne dőlj be nekik!
2014. szept. 26. 23:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szinti cuccra gondolok. Ilyenre pl., hogy oroszlánfarok virágzat, sceletium, kava-kava.
2014. szept. 26. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:

De ezt ne fűszívóktól kérdezd, hanem olyanoktól akik legális növényt szívnak. Esetleg a szintifűnek van hasonló, csak erősebb hatása, mert az agyban ugyanarra a receptorra hat, mint az origi fű. A többi különböző. Amúgy Salvia Divinorum, látnokzsálya, hallucinogén. Attól, hogy növényi köze sincs a fűhöz.

https://www.youtube.com/watch?v=gUIt4xOjX-U

2014. szept. 28. 12:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen tudom. De pl.: a komlóban lévő hatóanyag hasonlít a Z

THC-hoz.

2014. szept. 28. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
gomoa.hu itt van egy halom növény. Én macskamentát szívok és nyugtató hatása van (nem hallucinálok tőle) sokkal jobb mint egy cigi. És nem is káros annyira mert pipába szívom. irj privit ha érdekel vmi.
2014. szept. 29. 15:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a gomoát, de írok.
2014. szept. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!