Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Már nem birom ezt, mit tegyek?

Már nem birom ezt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám az lenne ,(nem tudom hogy nektek volt-e már ilyen,) hogyha nem jutottatok cigihez, (kb. 1 napig), akkor lezsibbad a fél oldalatok és olyan érzés mint ha elszakadna bennetek valami és egy csomót éreztek a mellkasotokba. Ha lehajolok valamiért nem tudok lélegezni...ha a lépcsön megyek le érzem hogy ott van a mellkasomba ez a csomó...Többször is volt nekem ilyen most újra elő jött...3-4 hét mire elmúlik. Volt nektek már ilyen? Ha igen akkor mi lehet ez? Nem hinném, hogy daganat, azért ahozz még fiatal vagyok...

2014. szept. 23. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szokj le a cigarettáról.
2014. szept. 23. 21:36
 2/14 Napfonat ***** válasza:
Szokj le a cigiről. Nekem is sikerült 23 év és napi 1 doboz után.
2014. szept. 23. 21:39
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! Igen azt kéne csinálnom....De egész véletlenül nektek nem volt ilyen problémátok? Eléggé idegesit hogy vajon mi lehet ez...:(
2014. szept. 23. 21:46
 4/14 Napfonat ***** válasza:
Nekem másmilyen problémáim voltak, ilyenek nem. Én szimplán nem kaptam levegőt és kiköptem a tüdőmet egy kisebb lépcsőzés esetén, meg a szívem is kalimpált össze vissza. Amióta abbahagytam - 4 éve - már sokkal-sokkal jobb minden
2014. szept. 23. 21:49
 5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hát az se lehetett kellemes élmény...Én meg egyszerűen nem tudok lélegezni hogyha lehajolok...vagy ha fekszek az ágyba ( ha tul alacsonyan alszok).
2014. szept. 23. 21:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem a torkom fáj, ha nem cigizek és ingerült leszek. Szeretek dohányozni, nem fogok leszokni még.

Ha daganat lenne, a tünetek nem csak akkor jelentkeznének, amikor nem cigizel. Ez egyszerű függőség.

2014. szept. 24. 01:49
 7/14 Daaaaaark válasza:
Sokszor cigiztél, és a végén cigifüggő lettél magyarán. Szokj le a cigiről és talán jobb lesz.
2014. szept. 24. 15:35
 8/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! Igen van benne valami...én bevallom hogy függő lettem...de most az okozhat ilyet hogy szabály szerűen egy csomót érzek a mellkasomba és ha lehajolok akkor nem tudok lélegezni?! Mert ismerem az elvonási tüneteket (pl. ingerlékenység fejfájás stb ) d eilyenröl még nem olvastam, hogy ilyen tünetet is produkálna....
2014. szept. 24. 17:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Megfázás jellegű tüneteket is produkál... ez annak tudható be.
2014. szept. 24. 18:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Lehetséges hogy valakinél igen, de igazság szerint én ha meg vagyok fázva akkor nincs csomó a mellkasomba...lélegezni tudok....(még ha nehezen is).ha lehajolok akkor is tudok lélegezni mikor meg vagyok fázva, de itt ennél egyszerüen nem megy...:(
2014. szept. 24. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!