Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás nélkül erős lábfájda...

Dohányzás nélkül erős lábfájdalom?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

9 éve dohányzom, napi kb. 20 szálat szívok. Most próbálom abbahagyni, de ha 3-4 órán át nem gyújtok rá és éppen munkahelyen vagyok, ahol fizikai munkát végzek, akkor a jobb lábamban elviselhetetlen szúró jellegű fájdalmat érzek. Ha elszívok 1-2 cigit, akkor szinte teljesen elmúlik.

A bal lábam szokott egyébként is fájni, gondolom a terheléstől, valami porcprobléma lehet, de a jobbal nem szokott lenni semmi gond. Találkozott már valaki ilyennel...?

2014. szept. 16. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Ugyan ez a problémám. Megoldást még nem találtam rá.

Nálam akkor jön, ha nyugalmi állapotban( ülő, fekvő) vagyok.

2014. szept. 17. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, előttem szóló, megnyugtattál, hogy nem csak nekem vannak ilyen idióta problémáim... :)

Lehet, hogy nálam is előjönne pihenő állapotban, nem tudom igazából.

Arra gyanakszom, talán valami kezdődő mélyvénás trombózis, de fogalmam sincs, hova lehetne fordulni ilyen problémával.

2014. szept. 17. 00:32
 3/5 mantis religiosa ***** válasza:
Valószínűleg visszértágulatod van, ugyanis a dohányzás( nikotin ) érszűkítő hatású, ezért érzed kevésbé amikor dohányzol.
2014. szept. 17. 00:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha gyakrabban rágyújtasz, nem lesz fájdalom.
2014. szept. 17. 05:28
 5/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Én ezt amúgy a terhesség alatt észleltem sokat, mert akkor leraktam a cigit. Az egész terhességemet végig kísérte ez a fájdalom. Már a szoptatást is abbahagytam, megint dohányzom, és már nem érzem.
2014. szept. 17. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!