Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tík cigizteke? ha igen hány...

Tík cigizteke? ha igen hány éves korotoktól?

Figyelt kérdés
Soha nem cigiztem, nem is érdekel és nem is akarok,19 éves vgayopk! = lehet azt mondani hogy most nagyképu vagyok vagy nyálass vagyok hogy dicsekszek vele = ezek nem igazak, csak a mai világba ahol egy 13 éves is cigizik, ami nagyon szép
2014. szept. 11. 06:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én 24 éve.
2014. szept. 11. 06:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírásoddal úgysem dicsekedhetsz...
2014. szept. 11. 06:43
 3/13 A kérdező kommentje:
2=tudtam hogy lesz egy ilyen barom mint te, hulye gyerek, foglalkozzá magaddal
2014. szept. 11. 06:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg írni,ha nem megy van a gépen hibajavító!Ne égesd magad tovább,pillangókisasszony!
2014. szept. 11. 07:20
 5/13 anonim ***** válasza:

16 éves koromtól, 52 éve.

Mottó: "Szép öcsém, be nagy kár..."

2014. szept. 11. 07:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A szép öcsémet egybe kéne írni, de az trágárság!(?) :-DDD
2014. szept. 11. 07:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Hofit ismered? Az ő szavaival mondom: "azt, hogy"... TÍK ..."már meg sem kellett volna tanulni".

Helyesen TI. A tik az a tyúk, népies verzióban.

Nem vagy nagyképű, sem nyálas, csak egy ostoba f_ajankó, aki mégcsak észre sem veszi magát. Ez sajnos gyógyíthatatlan.

A válaszom: nem, soha nem dohányoztam, egy slukkot sem, és nem is fogok. Utálom a bagósokat, és rendkívül örülök annak, hogy ma már nem kell mindenütt plafonig érő bagófüstben pácolódni.

2014. szept. 11. 08:04
 8/13 anonim ***** válasza:
A kedves moderátorok figyelmébe ajánlom a szépirodalmat: a szép_öcsémet trágárságként adja le a rendszer és nem engedi elküldeni, HOLOTT a szép_öcsém nem trágár kifejezés!
2014. szept. 11. 08:06
 9/13 A kérdező kommentje:
ennyi sok beteg embert mint tík még nem láttam, ha ennyire unatkoztok mert szar az életetek arról nem én tehetek, de ha már ezvan ak minek a f.... kommentálszbe ha nem a témával kapcsolatba akarsz írni, idióták
2014. szept. 11. 10:59
 10/13 anonim ***** válasza:
És újra leírta!XDDDDDDDD TÍK!!!!!!!Ritka hülye vagy,kérdező!
2014. szept. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!