Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Djarum Black cigit hol lehet...

Djarum Black cigit hol lehet kapni Budapesten most?

Figyelt kérdés

Kb. mennyibe kerül?

Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 31. 18:22
 1/6 anonim válasza:
kb. 2000 ft körül van valahol, de azt nem tudom h hol lehet kapni.
2014. aug. 31. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Elvileg 1990, és szerintem nagyobb, esetleg 0-24-es dohányboltokban biztos kaphatsz. Nálunk kisvárosban is csak az éjjel-nappali dohányboltban lehet kapni, a kisebbekben nem.
2014. aug. 31. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
ahova jarsz, megkered, h rendeljenek, aztan mar lessz is :)
2014. aug. 31. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb dohányboltokban "elvileg" van.
2014. szept. 1. 23:17
 5/6 anonim válasza:
Nálunk Nyíregyen a kisebb garázs dohányboltokban is van, mondjuk annyian járnak oda az épület mérete ellenére, hogy ha nem vennének pár vevőt elvesztenének.
2014. okt. 10. 17:24
 6/6 anonim válasza:

Utolsó vagyok. Most még 2000ft körül van 3 hete 2000 volt a cherry, de az összes drágulni fog. Sokféle van, de mindegyik szegfűszeges, kretek dohányból van. Égése során, főleg ha gyengén rászívsz, pattogó hangja van. Jelenleg Magyarországon Djarum Black, Djarum Cherry, Djarum Vanille, Djarum Special és Djarum Super kapható. Drága cigi, én majdnem meghaltam tőle :) nem kamu.

Az a baj vele, hogy gyengébbnek érződik, mint egy 0,4-es cigi. Nagyon erős, 20-30mg halálos nikotin adag, egy szálban 1 mg van. észre se veszed de ebből egy dobozzal simán elmegy egy rágyújtással, míg egy sima cigiből ha leálsz rágyújtani, elszívsz 4-6 szálat és szia. Legalábbis én elszívtam egyszerre egy dobozzal, ha úgy volt. Ha nem vagy tehetősebb, felejtsd el gyorsan! Heti 4 doboz után még a cigizéstől is elment a kedvem! Tehetősek cigije, buliban egyszer-egyszer belefér, de vigyázz, mert rászálnak az emberre, ha djarum-ja van.

[Egy kicsit off: Elszívtam másfél dobozzal és eléggé ki voltam, mondjuk az is közrejátszik, hogy emellett megittam 4 liter sört, 5 üveg bort, egy üveg felét húzóra, rá 2 deci házi, utána ami még az üveg borból volt megint húzóra, talán 1 deci maradt benne, de azt is elfogyasztottam. Ki voltam rendesen, olyan hülye voltam, amikor kijött egyből fel-alá rohangáltam, hülyültem, le nem lehetett lőni. Másnap én úgy keltem fel, mintha sima, nyugis estém lett volna, sok mindenre emlékeztem (a hányástól kezdve mindenre), a haverok akik meg háziztak, olyan másnaposak voltak:)]

2015. nov. 19. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!