Melyik a a legkevésbé ártalmasabb dohányzási fajta?
Figyelt kérdés
Tehát nem dohányrágás stb. , hanem normális dohányzás.
E-cigi, vízipipa kilőve.
Ja és az is fontos lenne hogy ne egy nagy darab szénnel működjön mint a vizipipa, egyszer kelljen begyújtani és kész.
Köszönöm a válaszokat előre is!
2014. aug. 27. 22:12
2/10 anonim válasza:
a füst mindenképpen káros szípítsük akármennyire.. onnantól kezdve pedig, hogy fogyasztod akármikor kialakulhat bármely szövõdménye, teljesen felesleges a károsság mértékén filóznod...
3/10 anonim válasza:
Pipát mondják a leg "egészségesebbnek".
Füstmentesből a tubák.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
1. És mi van a szivarral?
2. Pipát tudok házilag csinálni? Hogyan?
2014. aug. 29. 20:10
6/10 anonim válasza:
1 szivar úgy értem egy igazi szivar, meggyújtod és onnantól kezdve 6-8 órán át okádja a füstöt, ha szobában csinálod, akkor egy brutális adagot passzív dohányzol is közben, a szivar talán a legrosszabb módja...
7/10 anonim válasza:
Viszont színtiszta dohányból van dohánylevélbe csavarva, nem kapadohányt szívsz az agyonvegyszerezett kátránypapírból...
8/10 A kérdező kommentje:
TEHÁT:
A szivar a legkárosabb ám ez nyújta a legnagyobb élvezetet?
Akkor kihagyom.
Szerintem csinálok egy pipát nádból meg valami kerámiából.
2014. aug. 30. 20:52
9/10 anonim válasza:
A szivar kevésbé káros, mint a cigaretta, fentebb már leírtam miért, meg nem napi egy doboz szivar a mérték. Plusz: nem 6-8 órán keresztül szívod, hanem max 1-2, attól függ.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
akkor összedobok egy pipát
2014. aug. 31. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!